Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

17.2 C° Pécel 2024. április 30. kedd
Vertikal Logo
2024 április 03.

Házhoz menő szelektívhulladék-szállítási rend


Társaságunk az alábbiakban tájékoztatja önt a kommunális, az újrahasznosítható csomagolási (szelektív) és a zöldhulladék gyűjtéséről. Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

A kommunálishulladék-szállítás HÉTFŐI napokon történik!

HÁZHOZ MENŐ ZÖLDHULLADÉKGYŰJTÉS, 2024

A levágott füvet és egyéb lágy szárú növényeket társaságunk megfelelő teherbírású, VERTIKAL emblémával ellátott, biológiailag lebomló zsákban, illetve max. 70 cm hosszú és 50 cm átmérőjű kötegekben összekötve szállítja el az ingatlana elöl. A nem megfelelő méretű és mennyiségű, rendezetlenül kihelyezett ágnyesedéket társaságunk dolgozói nem fogják elszállítani.

A VERTIKALGroup Nyrt. nyilvántartásában szereplő aktív, szolgáltatással rendelkező ügyfelek részére ügyfélszolgálatunk biztosítja az egész éves zsákmennyiséget márciustól novemberig tartó zöldhulladék szállítási alkalmakra (18 szállítási alkalom – 36 db zsák).

Az átvételhez a felhasználási címre vonatkozó lakcímkártya vagy a MOHU Zrt. által kiállított számlalevél bemutatása szükséges.

A szállítási napokon mennyiségi korlát nélkül a DTKH/ Vertikal emblémával ellátott zsákok kihelyezhetők.

Zoldhulladek Tablazat

HÁZHOZ MENŐ SZELEKTÍVHULLADÉK-GYŰJTÉS, 2024

Az összegyűjtött csomagolási hulladék a megadott napon a csomagolási hulladék gyűjtésére szolgáló sárga fedelű edényzetben vagy szükség szerint bármely átlátszó zsákban mennyiségi korlátozás nélkül kihelyezhető.

Kérjük, fokozott gondossággal járjanak el a hulladékok tömörítésével kapcsolatban, ezzel is csökkentve a tároláshoz szükséges hely, valamint a kihelyezésükhöz szükséges zsákok mennyiségét!

FONTOS! Az üveg (színes és színtelen öblös, üdítős, boros, pezsgős) gyűjtése kiöblítve, az üveggyűjtőpont(ok)on történik! (Kossuth L. u. 18.)

Szelektivhulladek Tablazat

HÁZHOZ MENŐ LOMTALANÍTÁS

A lomtalanítást évente (jan.–nov.) ingatlanonként KÉT alkalommal (3 m3/alkalom mennyiségben) házhoz menő rendszerrel végezzük el, mely az 28/561-200 (4. menüpont) telefonszámon (ügyfélfogadási időben) igényelhető.

A nagyobb darabos (pl. bútor) lomhulladékot kérjük, lapra szerelve, összedarabolva helyezzék ki.

ZSÁKÉRTÉKESÍTÉS

KISS festékszaküzlet: Pécel, Rákos utca 3.
Nyitva: hétfő–péntek: 7.00–17.30, szombat: 7.00–13.00

Ügyfélszolgálati elérhetőségek

Pécelen: Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház
Pécel, Isaszegi út 3.

Páratlan hét: hétfő 8–16-ig.
Páros hét: csütörtök 8–16-ig.

Gödöllőn: VERTIKAL Group Nyrt.

2100 Gödöllő, Dózsa György út 69., Tel.: 06-28/561-200
Hétfő 7–19-ig, csütörtök: 8–16-ig

Naptar