Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

22.9 C° Pécel 2023. szeptember 26. kedd
Hiszek Benned
2020 július 24.

HISZEK Benned Sport Program


Tisztelt Sportbarátunk! 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága (továbbiakban: Államtitkárság) kiemelt együttműködő partnereként a Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) az idei évben is meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram V. ütemét. A Programon keresztül az Államtitkárság az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni a SOSZ közreműködésével.

Az alprogram 250 000 000 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 4 000 000 Ft.

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

A Program támogatási időszaka: 2020. január 1. – 2020. december 31.

A Programra jelentkezés határideje: 2020. augusztus 15. éjfél

Felhívom a figyelmét, hogy a SOSZ továbbra is biztosítja tagszervezetei részére a kedvezményes jelentkezés lehetőségét.

Ha még az Önök sportszervezete még nem tagja a SOSZ-nak és a jövőben élni kívánnak a tagszervezeteinket megillető lehetőségekkel, még eljuttathatják tagfelvételi kérelmét augusztus 10-ig, amikor a SOSZ elnöksége dönt az új tagfelvételekről. További információk a tagfelvételről: http://sosz.hu/tagfelvetel/

A részletes programkiírást levelünk csatolmányaként küldjük, ami a jelentkezési adatlappal a http://sosz.hu/hiszek-benned/ weboldalon is letölthető!

Ha az Önök sportegyesülete is Magyarország egyik legnagyobb sportszakmai érdekképviseleti szervezete közé szeretne tartozni, melynek már több mint 500 sportszervezet a tagja, várjuk a tagszervezeteink közé.

Ha bármilyen kérdése lenne keressen minket bizalommal a SOSZ-vonalon a +36 1 460 6810-es telefonszámon, vagy a sosziroda@sosz.hu email címen.

Sportbaráti üdvözlettel, Üdvözlettel,

Virág Lajos Ügyvezető igazgató

Sportegyesületek Országos Szövetsége