Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

17.3 C° Pécel 2024. április 30. kedd
Suzuki
2024 január 27.

Újabb sikertörténet!


Pécel Város Önkormányzata új szolgálati gépjárművet vásárolt a Közterület-felügyelet számára.

Ok1

A gépjármű cseréjét elsősorban az indokolta, hogy az önkormányzati rendészet régi, 16 éves szolgálati autója már alkalmatlan volt több külterületi helyszín megközelítésére, valamint a gépjármű üzemeltetése sem volt már gazdaságos.

Az Önkormányzat a beszerzési szabályzata alapján szerezte be az új felmatricázott Suzuki Vitara gépjárművet, melyre 7 év garancia biztosítja a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

Az új szolgálati autó megvásárlásához jelentős segítséget nyújtott az Agrárminisztérium által lehívható mezőőri támogatás.

A péceli közterület-felügyelet munkatársai, az új rendészeti modellnek köszönhetően, 2022 augusztusától mezőőri feladatokat is ellátnak Pécel város közigazgatási területén. Önkormányzatunk elkötelezett volt abban, hogy az állami támogatást célzottan a péceli közbiztonság javítására fordítsa.

Horváth Tibor polgármester személyesen adta át az új önkormányzati szolgálati gépjármű kulcsát a rendészeti csoport vezetőjének, kiemelve ezzel a város elkötelezettségét a közterület biztonságának növelése iránt.