Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

12.6 C° Pécel 2024. április 23. kedd
Menza2
2023 január 24.

Tájékoztató e-menza kártyáról


Tisztelt Szülők!

Ismét jelezzük a szülők felé, hogy az e-menza kártya kiváltása KÖTELEZŐ  a bölcsődés, óvodás gyermekeknek és az iskola felső tagozatos (5-8. osztályos), valamint a gimnáziumi tanulóknak !

A kártya használatával vagy telefonos applikációval szükséges a gyermeket beléptetni  a bölcsődébe, óvodába, ezzel jelezve, hogy étkezésre jogosult.

A kártyával rendelkező diákok a menzán kihelyezett leolvasóhoz érintik menzakártyájukatA kártya használatával egyszerűen ellenőrizhető és automatikusan kiadásra kerül a megrendelt étel.

Megkérnénk azokat a szülőket, hogy akik eddig nem tették meg, igényeljék meg gyermekük részére a menzakártyát, mivel a kártya használatával megkönnyítjük és rugalmassá tesszük az étkezést, és a sorban állás is lerövidül. A menzai kiszolgálás felgyorsul, az étkezési jogosultságok ellenőrzése hatékonyabb. 

Határidő: 2023. március 1.

Továbbiakban tájékoztatjuk a szülőket, hogy a következő tanévben (2023/2024.) csak azoknak nyílik meg az E-menza felület, akinek menzakártyája is van.

MENZAKÁRTYA igénylés:

Az étkezéshez szükséges menza kártyát akkor kapja meg a szülő, ha átutalta az önkormányzat költségvetési számlájára K&H Bank 10400494-50505156-57531006 az 1000 Ft letéti díjat.  Az összeg beérkezése után az önkormányzat értesíti az oktatási intézményt, hogy mely gyermeknek adhatják ki a kártyát.

 Fontos az azonosítás miatt, hogy a közleményben az alábbi adat szerepeljen:

gyermek neve, intézmény, osztály/csoport, oktatási azonosító (ha van), kártya letéti díj

 A 100 % normatív kedvezményben részesülőknek is meg kell fizetni a kártyadíjat, mivel a gyermek az intézmény étkezőjében a kártya terminálhoz való érintésével fogja tudni igénybe venni a megrendelt étkezést.

Pécel Város Önkormányzata