Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

13.8 C° Pécel 2024. május 20. hétfő
Palyazat
2024 május 09.

Sajtóközlemény - Technológiafejlesztés a Tool Jó Kft.nél GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-04073 PÁLYÁZAT

Szechenyi Terv Plusz Logo 1

A Tool Jó Kft. a Széchenyi Terv Plusz program keretében, a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban c. felhívására benyújtott, GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-04073 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási kérelmét a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató érdemesnek ítélte. A megújuló energiaforrást hasznosító korszerű és költséghatékonyan üzemelő logisztikai raktárbázis fejlesztésére, korszerűsítésére 19,71 millió Ft vissza nem térítendő Európai Uniós támogatást kapott.

A Széchenyi Terv Plusz program keretében megvalósult projekt keretében megújuló energiaforrást hasznosító technológiák kerültek alkalmazásra, olyan innovatív, korszerű eszközöket szereztünk be, melyek a Tool Jó Kft. gazdasági-termelési folyamataihoz szorosan illeszkednek, valamint az üzemen belüli fellépő energiaigény egy részének fedezésére irányul.

A projekt megvalósulásának eredményeképpen beszerzésre került modern, energiatakarékos logisztikai árumozgató gép, csomagoló- és gravírozó eszközök és berendezések, új falipolcrendszert vásároltunk, továbbfejlesztettük az irodai IT rendszert, energiatakarékos napelemrendszer került telepítésre, valamint a fejlesztés eredményeként szakmai tanácsadás is megvalósult.

Kedvezményezett neve: Tool Jó Nagykereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt megvalósítási időtartama: 2022.01.28. – 2024.01.27.

Projekt megvalósítási helyszíne:

2119 Pécel Fáy tanya 075/21. hrsz.

Projekt összköltségvetése: 39.418.360 Ft

Támogatás összege: 19.709.180 Ft

Támogatás mértéke: 50 %

A projektről bővebb információt a www.tooljo.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Puskás Gábor