Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

20 C° Pécel 2024. május 7. kedd
Pecelfeszt Alap
2023 szeptember 06.

PécelFeszt a Topolyosban


Nagy sikerrel lezajlott a két napos PécelFeszt a Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház munkatársainak szervezésében.

A Topolyosban szombat reggeltől 12 szorgos főzőcsapat versenyzett, a szakmai zsűri, pedig árgus szemekkel figyelte a munkájukat.

A színpadi programokat a Mesemanók Együttes a lovagi 7 próba című

zenés interaktív műsorával indította. A délután a főzőverseny eredményhirdetésével indult:

Díjazottak:

  • I. Habos Kakaó

  • II. Somogyi Béla utcai szakszervezet

  • III. Közösség Pécelért Egyesület

  • Különdíj: Mintakezek Egyesület

A főzőverseny eredményhirdetése után a Pécel Dojo bemutatóját tekinthették meg az érdeklődök, ezt követte a Jégvarázs interaktív gyerekshow, a Budapest Marching Jazz Band és a Limonádé Lányok műsora. Kora este megtekinthető volt az ImmaBe Hip Hop Tánciskola, Angel Dance TSE és az Oktogon Tánc Centrum táncosainak bemutatója. A szombat estét, pedig a Tunyó Öröksége Zenekar koncertje zárta.

Vasárnap délelőtt az Alma Együttes, délután az Apacuka Zenekar örvendeztette meg a kicsiket és a nagyobbakat. A két napos Pécel Fesztet a 10 éve fennálló KisCipő zenekar élő koncertje zárta.

A két nap folyamán a RÉT programok keretében volt lehetőség kézműveskedésre, arcfestésen, ügyességi játékokon részt venni, szerencsét próbálni a zsákbamacska játékon, lovagolni, kipróbálni a Burián kalandpark játékait, vagy finom ételeket, édességeket és italokat kóstolni.

Köszönjük a Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház munkatársainak a szervezést és lebonyolítást. A Pécel Üzemeltető Kft. munkatársainak a munkáját. Valamint köszönjük a péceli vállalkozásoknak a zsákbamacska felajánlásokat!

Végül de nem utolsó sorban a rendezvény támogatói: Pécel Város Önkormányzata, Pécel Üzemeltető Kft., Péceli Grillcsirkés, Játék&Ajándék bolt, Menkó Bt., Szolga és Marton Palackozott italok boltja.

További fotók a facebook oldalunkon.