Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

9.2 C° Pécel 2024. április 24. szerda
Nyitnikek Alap
2022 július 21.

Nyári felújítási munkálatok a Nyitnikék Óvodában


Mint ismeretes a Nyitnikék Óvoda játszóudvarának felújítási munkálatai még javában zajlanak, de megújult belső terekkel várták ma reggel a gyermekeket az intézményben, ahol a nyári szünet alatt megtörtént az óvoda közlekedő folyosóján a régi lambéria lecserélése, valamint 2 csoportszoba, továbbá a bejárati helység, az aula, és a közlekedőfolyosók kifestése. Elkészült a csoportszobák ajtajainak javítása, újra mázolása.

Ez idő alatt megtörténtek udvaron az új játszótér kialakításának előkészítési munkálatai, valamint a gazdasági bejárat nagykapujának és kerítésének teljes cseréje, óvodán belüli vízelvezetés megoldása.

Az utcafronti kerítés előtt parkoló kialakítása gyephézagos burkolattal a csapadékvíz elvezetés megoldásával.

A játszóudvar felújítási munkálatai alatt a nyári ügyeletet igénybe vevő gyermekek napközben a Petőfi Iskola játszóterén tudnak játszani – ennek a területnek a rendbetételét – a lehetőségekhez képest – megtették, ezen kívül mobil kerítéssel leválasztották az alkalmatlannak ítélt részeket.

Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete biztosított fedezetet a felújítás munkák elvégzésére. A Pécel Kft. munkatársai végezték a kivitelezési munkákat, valamint a Nyitnikék Óvoda dolgozói mindent megtettek azért, hogy a gyerekek mától, ha még az udvar nincs is teljesen kész, de birtokba tudják venni az intézményt.