Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

7.2 C° Pécel 2024. április 20. szombat
Kukak
2022 szeptember 21.

Megkezdődik a szelektív hulladékgyűjtő edényzetek kiosztása


A napokban postázásra kerültek a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (DTKH Nonprofit Kft.) tájékoztató levelei, melyben a szelektív hulladékgyűjtő edények kiosztásának menetéről tájékoztatják a szerződéssel rendelkező lakossági ingatlantulajdonosokat.

A gyűjtőedények kiosztása a szerződéssel rendelkező lakosoknak 2022. október 6-án fog megkezdődni és október négy teljes hetében körzetekre bontva fog zajlani, elkerülve a hosszabb sorok kialakulását. Ennek ellenére is elképzelhető, hogy torlódás alakul ki az osztás során, ezért mindenkinek a türelmét kérjük, a kollégák azon fognak dolgozni, hogy a lehető leggyorsabban hozzájusson mindenki az edényhez.

A Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (DTKH Nonprofit Kft.) a hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ingatlantulajdonosok számára pályázati forrásból díjmentes használatra biztosít szerződésenként 1 db 120 literes, kerekes gyűjtőedényt, amelybe az elkülönítetten gyűjtött (szelektív) hulladékot kell elhelyezni.

A hulladékszállítási közszolgáltató DTKH Nonprofit Kft. tevékenységét segítve Pécel Város Önkormányzata és a Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház koordinálja és bonyolítja le a feladatot.

Az edényzetet az adott ingatlan tekintetében érvényes bejelentéssel/szerződéssel rendelkező személy (akinek a nevére szól a számla) veheti át.

Fontos!!!

Az edényzet átvételéhez a postán érkezett értesítő, személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges!!!

Az átvétel menete:

  • Adatok egyeztetése

  • Szerződés aláírása (Használati szerződés szelektív gyűjtőedény átvételéhez)

  • Gyűjtőedény átvétele

Amennyiben egyik napon sem tudja átvenni a szelektív hulladékgyűjtő edényt, a tájékoztató levélhez csatolva küldünk egy meghatalmazást, melynek kitöltésével más személy is átveheti az edényt Ön helyett.

Meghatalmazás formanyomtatvány innen is letölthető:

(www.dtkh.hu/Ügyfélszolgálat/Nyomtatványok

Az edényzet mérete 92 x 48 x 53 cm, ennek megfelelően szíveskedjenek szállító eszközről is gondoskodni.

A zökkenőmentes átvétel érdekében kérünk mindenkit, hogy ADOTT NAPON CSAK A MEGJELÖLT UTCA LAKOSAI menjenek az edényzetért!

Az átvétel helye és ideje: 2119 Pécel, Isaszegi út 3.

A pontos dátumot a tájékoztató levél fogja tartalmazni.

KIZÁRÓLAG A TÁJÉKOZTATÓBAN SZEREPLŐ IDŐPONTBAN VAN LEHETŐSÉG A KUKÁK ÁTVÉTELÉRE!!!!

Ügyfélszolgálati elérhetőségek:

DTKH Nonprofit Kft.
ugyfelszolgalat@dtkh.hu
06 53 500-152 vagy 06 53 500-153 
web: www.dtkh.hu

Meghatalmazás szelektív hulladékgyüjtő edényzet átvétele.pdf