Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

8.8 C° Pécel 2024. április 25. csütörtök
Danube Ingrid
2022 június 07.

Meghívó Danube InGrid projekt Nyilvános Konzultációra


2022. június 16.

Az Elmű Hálózati Kft., az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. és az az MVM Émász Hálózati Kft. tisztelettel meghívja Önt az Európai Unió intelligens hálózati közös érdekű projektjének, a Danube InGrid projekt Online Nyilvános Konzultációjára.

A projekt keretében a Közép- és Észak-Kelet Magyarország, az Észak-Dunántúl, valamint Szlovákia nyugati és keleti régiójának egyik legnagyobb villamos energia hálózati fejlesztése valósul meg a következő évtizedben. A Danube InGrid projekt célja az egyre növekvő mértékű megújuló alapú villamosenergia-termelés hálózati integrációjának elősegítése intelligens technológiák segítségével, valamint az ellátásbiztonság garantálása, magas színvonalú szolgáltatás biztosítása, melyben az Ön Települése is érintett.

A fejlesztés magyar-szlovák együttműködés keretein belül az Elmű Hálózati Kft., az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt., az MVM Émász Hálózati Kft., a Západoslovenská distribučná, a.s. és a Východoslovenská distribučná, a.s.  szlovák elosztók, valamint a Slovenská elektrizačná prenosová sústava, a.s. szlovák átviteli rendszerirányító határon átnyúló együttműködésével jön létre. A fejlesztés első üteme az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz által társfinanszírozott.

A Danube InGrid program célkitűzéseiről, megvalósításának részleteiről lesz szó a Technológiai és Innovációs Minisztérium, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal, Polgármesterek, valamint az E.ON felsővezetői által tartandó előadásokban a 2022. június 16-án, 15:00-kor kezdődő Online Nyilvános Konzultáción.

A beszélgetést online élőben követheti a www.DanubeInGrid.eu az online eseményre kattintva. 

20220616 InGrid online konzultacio meghivo.pdf
20220616 DanubeInGrid NyilvanosKonzultacio Agenda.pdf