Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

19.2 C° Pécel 2024. április 28. vasárnap
Te Is Legyel Angyalka
2023 november 10.

„Legyél Te is Angyalka”


Intézményünk, a Péceli Család- és Gyermekjóléti Szolgálat (2119 Pécel, Isaszegi út 3.) Karácsony alkalmából, immáron 11. alkalommal megrendezi, a „Legyél Te is Angyalka” programot!

Szolgálatunk töretlen lelkesedéssel munkálkodik azon, hogy ebben az évben is mosolyt varázsoljunk a gyermekek arcára.

A rohamos, szinte napi szintű áremelkedés mindannyiunk számára követhetetlen, ugyanazért a pénzért egyre kevesebbet tudunk vásárolni. Sajnos egyre több család kerül olyan helyzetbe, hogy a napi élelem beszerzése is gondot okoz – a karácsonyi ünnepi asztal számukra ismeretlen, ajándékkal már nem tudnak kedveskedni gyermekeiknek, szeretteiknek.

Mélyszegénységben élő, a létbizonytalanság határára sodródott családok gyermekeit lepjük meg ajándékkal, olyannal, melyet a gyermek kér, a saját készítésű képeslapján. Lesznek szívszorító sorok is, hiszen ezeknek a gyermekeknek, a számunkra teljesen természetes dolgok, tárgyak is elérhetetlenek. Megható, amikor egy gyermek élelmiszert, vagy csak édességet kér, mert egész évben nem jut hozzá, vagy épp a testvérének kér ajándékot, mert fontosabb számára az, hogy a testvérét boldognak lássa. Ez az önzetlen szeretet.

A csomagok értékét 10 000 Ft-ban határoztuk meg, átadására december hónapban kerül sor.

A kezdeményezés különlegessége, hogy a megajándékozott gyermekekről fénykép készül, melyet az Angyalka emlékül megkap – a saját készítésű képeslappal együtt.

A gyermekek megírják a képeslapokat, mi pedig minden egyes gyermekhez keresünk egy „szponzor-Angyalt”, aki teljesíti a kéréseket és így varázsolja széppé a gyermek karácsonyát!

Remélhetőleg ismét a megszokott módon – egy gála keretében – lesz lehetőségünk megtartani a „Legyél Te is Angyalka” programot. Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek ebben az évben is várhassák az Angyalkájukat, hiszen most van a támogatásukra igazán szükség! Ezek a gyerekek, idén nagy valószínűséggel az Önök segítsége nélkül, nem fognak karácsonyi ajándékot bontogatni, mert nem lesz más ajándék a fa alatt, csak az, amit az Angyalkától kapnak.

Ha programunk felkeltette érdeklődését és szeretne csatlakozni „Péceli Angyalkák” köréhez, akkor várjuk jelentkezését a peceliangyalka@gmail.com e-mail címen, illetve a + 36 20 801 2399-es telefonszámon és kérjük, hogy a kitöltött szándéknyilatkozat visszaküldésével erősítse meg ajándékozási szándékát.

Köszönjük szépen a gyermekek nevében is.

Várjuk jelentkezését.

Péceli Család- és Gyermekjóléti Szolgálat

Legyél Te is Angyalka szándéknyilatkozat.jpg