Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

22.6 C° Pécel 2024. május 6. hétfő
2023 július 21.

Gódor János köszöntése


Gódor Jánost otthonában 95. születésnapján családja körében köszöntötte Sarlós Imre alpolgármester és Garamszegi Zsolt képviselő.

Godor Alap
Godor

János bácsi 1928. július 1-én született, majd családja 1 éves korában Vácszentlászlóról költözött Pécelre és azóta kisebb megszakítással is itt él.

Édesapja, nagyapja és nagybátyja részt vettek az első világháborúban. 1945-ben az édesanyját elveszítette, aki a háború 3 péceli civil áldozat egyike volt. Ma is fájó emléke, hogy nem emlékeznek meg róla.

Két házasságából 4 gyermeke született, akiknek köszönhetően 11 unoka és 6 dédunoka is tagja a népes családnak. János bácsi 16 éves korától már dolgozott és 40 év után mozgópostásként ment nyugdíjba. Oszlopos tagja volt a Péceli Spartacus 60-as évekbeli kézilabda sikercsapatának, ahol 42 éves koráig aktívan játszott, majd 45 évesen felkérték a fiatal kézilabdacsapat intézőjének, akikkel a megyei első osztályig feljutottak.

A különböző labdás sportok mellett a szenvedélye a horgászat, a péceli Csunya-tó gátépítésénél is részt vett. Nagyon családszerető ember, gondoskodó, második feleségével 44 éve élnek boldog házasságban.

További jó egészséget kívánunk!