Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

15.5 C° Pécel 2024. április 26. péntek
Lakossagi Forum 2023 05
2023 május 12.

Folytatódhat a komplex csapadékvíz-elvezetés korszerűsítése Pécelen


Pécel Város Önkormányzatának képviseletében Horváth Tibor polgármester és Sarlós Imre alpolgármester lakossági fórumot tartott a Levendulás településrész lakosainak, melynek fő témája „a komplex csapadékvíz-elvezetés korszerűsítése Pécelen II. ütem” című pályázattal kapcsolatos tervek ismertetése volt.

Img 20230511 171316

A fórumon a terveket a MÉR Ipari és Szolgáltató Kft. részéről Pálinkás László és Dombi János ismertette a jelenlévőkkel, valamint készséggel válaszoltak a felmerülő kérdésekre.

A pályázatban érintett utcák: a Napsugár utca 33-tól a Szeder utcáig tartó szakasza, a Levendula utca Mandulás utca kereszteződésétől a Szeder utcáig tartó szakasza, a Galagonya utca, a Kökény utca, a Szeder utca, a Mandulás utca teljes hosszában.

A tervek szerint a beruházás 2024 tavaszán, nyár elején kezdődhet el. Horváth Tibor polgármester kérte a lakosokat, hogy a polgarmester@pecel.hu e-mail címre küldött levélben jelezzék továbbiakban a kérdéseiket. Hangsúlyozta továbbá, hogy fontosnak tartja a lakosokkal a napi kapcsolattartást a munkavégzés ideje alatt, ezért több lakossági fórumot is tartanak, majd a kivitelezővel együtt. Így próbálják kiküszöbölni az előző Csapadékvíz-elvezetés project alatt adódott problémákat. és gördülékenyebbé tenni a tervezői szakasz és a kivitelezési munkák lebonyolítását.

Img 20230511 174220