Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

23.2 C° Pécel 2024. május 19. vasárnap
Csunya Alap
2024 május 07.

Csunya-kupa


A PIOK Petőfi Sándor Általános Iskola nevelőtestülete és a Péceli Túrakerékpáros Egylet Cseuz Ördögei csoport tagjai közösen szervezték és bonyolították le a több évtizedes hagyománnyal rendelkező Csunya-kupát.

A ragyogó napsütéses reggelen rögtön a bemelegítés után elrajtoltak a kerékpárosok, akik két óra hosszat tekertek a dimbes-dombos erdőben. A futóversenyek sorát az 1-2.-os tanulók kezdték, majd a közönség drukkolhatott a többi iskolásnak, a felnőtteknek és az óvodásoknak.

Nemcsak a leggyorsabbak számíthattak ajándékra, senki nem ment üres kézzel haza, csokoládé mindenkinek járt, és tombolaszelvény is, mellyel esélyt kaptak egy jópofa kerékpáros kiegészítő megnyerésére. 

Kísérő programok tették színessé a délelőttöt, melyek közt talán a lézer lövészetnek volt a legnagyobb sikere. Pihenésképpen kicsik és nagyok egyaránt jól szórakoztak az egy órás bűvész és bohóc műsoron.

A tombolahúzás után következett az eredményhirdetés. A győztesek kupát kaptak, a 2. és 3. helyezettek érmet. A díjakat Horváth Tibor polgármester, Böszörményi Csaba, a PIOK főigazgatója, Nagy Erzsébet, a PIOK Petőfi Sándor Általános Iskola tagintézmény vezetője adta át.

A rendezvény támogatói: Pécel Város Önkormányzata, Magyar Síszövetség, Szőcs Emőke biatlon szövetségi kapitány, Strobl Tamás, Szolga és Marton italbolt, Katona Ádám bűvész és bohóc show, Bikefun Kft., Körbelő Sport Klub

439841395 848589067308908 6471251010965723791 N