Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

10.7 C° Pécel 2024. április 19. péntek
Agrarcenzus
2020 szeptember 08.

Agrárcenzus, 2020 - Mezőgazdasági összeírás


A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) teljes körű mezőgazdasági összeírást hajt végre „Agrárcenzus, 2020” elnevezéssel.

A felvétel célja, hogy nyomon kövesse a mezőgazdaság szerkezetében bekövetkezett változásokat, illetve pontos és hiteles adatokkal szolgáljon a hazai gazdaságirányítás, az EU és a gazdálkodók részére, amelyhez az adatszolgáltatók nagyban hozzájárulnak részvételükkel és a pontos adatszolgáltatással.

A kialakult járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel, az adatszolgáltatóink és munkatársaink egészségének védelmét szem előtt tartva a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) összeírásait találkozásmentes csatornákra vezeti át. Így, a korábbi tervektől eltérően, az online kitöltés idejét június 5. és június 30., az adatfelvétel összeírási feladatait szeptember 19. és november 22. közötti időszakokra módosította.

Június 30-án zárult az Agrárcenzus, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) mezőgazdasági összeírásának első szakasza. Azokat, akiknek nem volt lehetőségük, vagy nem éltek a lehetőséggel, összeírók fogják felkeresni szeptember 19. és november 22. között.

e-mail cím: agrarcenzus2020@ksh.hu

A felvétel részleteiről a www.ksh.hu/mezogazdasagi_osszeirasok oldal nyújt további tájékoztatást.

A felvétellel kapcsolatosan kérdés esetén kérem, hívja ingyenes hívható zöldszámunkat 06-80-200–766 (2-es gomb, majd 2374-es OSAP-szám megadása szükséges), amelyen készséggel adunk tájékoztatást.