Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

18.3 C° Pécel 2024. július 3. szerda
Uj Ovoda Alap
2022 május 05.

A tervezés után újabb fontos állomás az új óvoda építésében


Megjelent a péceli új óvoda építéséről szóló feltételes közbeszerzési eljárás, ezzel közelebb kerültünk egy új óvoda megépüléséhez a Pécel, Maglódi út 5. szám alatt.

A közbeszerzési eljárás iránt érdeklődő kivitelezőkkel a helyszíni egyeztetés a terület bejárásával kezdődött a mai napon.

Pécel Város Önkormányzatát Horváth Tibor polgármester, Sarlós Imre alpolgármester, Szedő Gyula pályázati ügyintéző képviselte.

Az eseményen a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. munkatársa, illetve a közbeszerzési kiírás iránt érdeklődő gazdasági szereplők képviselői is megjelentek.

Az új intézmény építésének hosszan tartó folyamata több éve húzódik. Az új óvoda megépítéséhez szükséges telket az önkormányzat biztosítja és a jövőben saját forrásból működteti.

A jelenlegi városvezetés minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy ez a project megvalósuljon, hiszen elengedhetetlennek tartja, hogy egy a 21. századi elvárásoknak megfelelő infrastruktúrával rendelkező intézmény jöjjön létre a gyerekek megfelelő szociális és társas fejlődésének érdekében.

2