Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

15.9 C° Pécel 2024. március 28. csütörtök
Szocialis Munka Alap
2022 november 11.

A Szociális Munka Napja


A Szociális Munka Napja alkalmából Pécel Város Önkormányzata nevében Horváth Tibor polgármester, Sarlós Imre alpolgármester, Kristóf Péter képviselő, a Szociális Bizottság elnöke és Garamszegi Zsolt képviselő egy szál virággal és bonbonnal köszöntötte Péceli Család- és Gyermekjóléti Szolgálat dolgozóit.

„Az Év Szociális Dolgozója Díj” átadására ez alkalommal rendhagyó módon a Jézus Szíve Társasága Idősek Otthonában megható ünnepség keretében került sor, ugyanis a képviselő-testület döntése alapján 2022-ben Vancsó Ilona kapta a kitüntető címet.

Vancsó Ilona a Jézus Szíve Társaság péceli Otthonában 1999 óta

tevékenykedik szociális munkásként kezdte, majd munkássága elismeréseként az Intézmény igazgatója is volt.

Széleskörű gondolkodást és folyamatos odafigyelést igényelt a 90 idős ember gondozása, mely nagyon fárasztó és megterhelő feladatot jelentett, amit Vancsó llona mindig kitartóan, precízen és elkötelezetten végzett az intézmény lakói és dolgozói szerint is. Jószándékú, empatikus, kiváló szervezőkészségű ember, aki sokunk számára példa értékkel bír.

Nemcsak a lakók felé, hanem a munkatársak felé is jellemzi a szociális érzékenység, helyzetükre való odafigyelés.

Aktív évei alatt végzett munkája alapján is megérdemelné ezt a díjat, de érdemeit csak fokozza, hogy nyugdíjba vonulását követően is aktívan tevékenykedik az Intézményben.

Eddigi munkáját megköszönjük, további munkájához pedig hitet és jó egészséget kívánunk.