Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

12.9 C° Pécel 2024. április 25. csütörtök
2020 december 27.

A fagykárok elkerülhetők!


Csap 2

Tisztelt Felhasználók!

A téli időjárás beköszöntével ismételten szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a fagy komoly károkat okozhat a nem védett (téliesített) vízhálózatban és a vízmérőkben. A hatályos jogszabályi előírások szerint a fagy elleni védelemről a felhasználó köteles gondoskodni! Ennek elmulasztása esetén a felhasználó az elfagyott vízmérő, valamint a mérőcsere költségét, továbbá az elfolyt vízmennyiséget is köteles a szolgáltatónak megtéríteni!

Ezért, a kemény fagyok közeledtével érdemes elvégezni a vízvezetékrendszer víztelenítését/téliesítését, mellyel elkerülhetőek a fenti költségek, a rengeteg megspórolt bosszankodásról már nem is beszélve.

A szükséges teendőkről és a megelőző tevékenységekről tájékoztatót találnak a honlapunkon (Tájékoztatók/Téliesítés menüpontban) vagy itt, a közösségi oldalunkon a Jegyzetek/Téliesítés pontban.

Kérjük, szánjanak néhány percet az elolvasására és ezt követően ellenőrizzék saját ingatlanukon az aktuális állapotokat.

Köszönjük, hogy odafigyel a telken belüli vízellátó rendszer állapotára, hiszen a rendeltetésszerű működtetés közös érdekünk!

DPMV Zrt.