Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

31.5 C° Pécel 2024. június 18. kedd
Vertikal Logo
2023 augusztus 24.

2023. II. félévi hulladékszállítási tájékoztató


Társaságunk az alábbiakban tájékoztatja Önt a kommunális, az újrahasznosítható csomagolási (szelektív), és a zöldhulladék gyűjtéséről. Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

A kommunális hulladékszállítás HÉTFŐI napokon történik!

Csomagolasi Hulladek Tablazat

Az összegyűjtött csomagolási hulladék a megadott napon a csomagolási hulladék gyűjtésére szolgáló, sárga fedelű edényzetben, vagy szükség szerint bármely átlátszó zsákban, mennyiségi korlátozás nélkül kihelyezhető.

Kérjük, fokozott gondossággal járjanak el a hulladékok tömörítésével kapcsolatban, ezzel is csökkentve a tároláshoz szükséges hely, valamint a kihelyezésükhöz szükséges zsákok mennyiségét!

FONTOS! Az üveg (színes és színtelen öblös, üdítős, boros, pezsgős) gyűjtése kiöblítve, az üveg gyűjtőpont(ok)on történik! (Kossuth L. u. 18.)

Zoldhulladek Tablazat

A kertgondozás során levágott füvet és egyéb lágyszárú növényeket, illetve a lehullott falevelet a cégünk által térítésmentesen rendelkezésre bocsátott zöld színű Társaságunk emblémájával ellátott zsákban, illetve az ágnyesedéket max. 70 cm hosszú kötegekben összekötve (alkalmanként maximum 0,5 m3 mennyiségben), a zöld zsák mellé helyezze ki az ingatlana elé, a közterületet nem szennyező módon.

A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg munkatársaink 2 db cserezsákot (zöld színű, emblémás) biztosítanak. Szükség esetén további zsákokat az alábbi értékesítési helyeken lehet beszerezni átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírása ellenében az ingatlanhasználó, vagy meghatalmazottja, a közszolgáltatás számlafizetője nevére. Szállítási alkalmanként, ingatlanonként 2 db ingyenes zsák, valamint további „korlátlan” mennyiségű megvásárolt, zöldhulladék gyűjtő zsák, cégünk emblémájával ellátott lebomló zsák helyezhető ki.

HÁZHOZ MENŐ LOMTALANÍTÁS

A lomtalanítást évente (jan.–nov.) ingatlanonként KÉT alkalommal (3m3/alkalom mennyiségben) házhoz menő rendszerrel végezzük el, mely az 28/561-200 (4. menüpont) telefonszámon (ügyfélfogadási időben) igényelhető. A nagyobb darabos (pl. bútor) lomhulladékot kérjük, lapra szerelve, összedarabolva helyezzék ki.

Ügyfélszolgálati elérhetőségek

Pécelen: Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház

Pécel, Isaszegi út 3. Páratlan hét: hétfő 14–16-ig.
Páros hét: csütörtök 8–12-ig.

Gödöllőn: VERTIKAL Group Nyrt.

2100 Gödöllő, Dózsa György út 69., Tel.: 06-28/561-200
Hétfő 7–19-ig, csütörtök: 8–16-ig
ugyfelszolgalat.ek@vertikalgroup.hu
www.vertikalgroup.hu