Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 78 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

A Fraditól vett széket a Spartacus

There are no translations available.

Az FTC Labdarúgó Zrt. Albert Stadion bontási munkálatai során leszerelt nézőtéri székekből ötvenet vásároltunk társadalmi szervezetünk részére, az általunk üzemeltetett sportlétesítményünkön történő méltó elhelyezés és sportirányú felhasználás céljából. A székeket 2013. április 28-án sikerült a sportpályára szállítani, Burián Gyula segítségével. A székeket leszereltük a beton lelátón. Többen jelezték hozzájárulásukat Pécelről, és székeket vásároltak, amelyen a nevük látható is lesz. Az összeget a Fradi utánpótlás nevelésének utaljuk, illetve a maradékot a szerelési anyagokra tudjuk fordítani.
Péceli Spartacus Sportegyesület

Last Updated (Wednesday, 15 May 2013 13:14)