Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 163 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Közterület: hóeltakarítás, égetés és árusítás

There are no translations available.

Kérjük a Tisztelt Lakosokat, hogy havas időjárás esetén tegyék lehetővé a hóeltakarítási, sózási és síkosságmentesítési munkák zökkenőmentes végzését.

 

Az útszélén parkoló autók nehezítik, illetve akadályozzák a megfelelő csúszásmentesítést. Legyenek kedvesek arra is figyelni, hogy az ingatlanok előtt a járdán a lakosoknak kell gondoskodni a hótakarításról és síkosságmentesítésről. Ne felejtsék, hogy nem szabad a járdát sima konyhasóval szórni.
November 30-tól már nem lehet tüzet gyújtani, legközelebb tavasszal (március 1-től) lesz lehetőség az avar és a kerti zöldhulladék elégetésére.
Pécel Város területén közterületen árusítani csakis engedély birtokában lehet, az illegális árusítás hatósági eljárást von maga után.