Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Új Széchenyi Terv

 Pécel szennyvíz tisztításának hosszú távú megoldása címet viselő európai uniós támogatású projektről hírek, információk
(KEOP-1.2.0/ 09-11-2011-0028)

 


Pécel Város Önkormányzat szervezetfejlesztése a lakosságot érintő szolgáltatás racionalizálása érdekében

(ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005)

ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005 sajtóközlemény

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 379 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Sablonválasztó
Belépés
A fórumhoz való hozzászóláshoz regisztráció, illetve belépés szükséges!Vidám gyereknap és grillfesztivál

alt

Pécel Város Önkormányzata május 30-án rendezte meg a városi gyermeknapot. A napsütéses, gyönyörű idő is kedvezett a sportpályán megtartott rendezvényhez, mely 9 órától 22 óráig tartott. A kínálat sokszínű, változatos volt, minden korosztály megtalálhatta az őt érdeklő programot.

 

A gyermekek különféle ügyességi versenyeken, kézműves foglalkozásokon vehettek részt, az egyházak képviselői, óvónők, tanítónők, a művelődési ház munkatársai irányításával. Közben a Kutyanevelde „növendékeinek”ügyességi bemutatója, az óvodások bohócműsora szórakoztatta a kicsiket és szüleiket. A bölcsisek is szerepeltek, majd az isaszegi Csattanós néptánccsoport a műsoruk után még a közönséget is megtáncoltatta.
Míg a kicsik a színpadnál vagy az alkotóműhelyekben foglalták el magukat, a nagyobbak a sütés-főzés terén mutathatták meg ügyességüket. A grillversenyre 12 csapat nevezett be. Remek hangulatban alkották meg „műveiket”. A munkafolyamatot kritikus szemmel kísérte figyelemmel a Szabadtűzi Lovagrendből érkezett négytagú zsűri, majd a szebbnél-szebben tálalt ételek ízlelése után szakszerűen értékelte a csapatok munkáját.
Az első díjat elvitte az ecseri vendégcsapat, a Péceli Polgárőrök lettek másodikok, a harmadik helyet pedig a Péceli Természetjáró és Futó klub érte el. Különdíjat kapott az Élettér Ingatlaniroda és az Összefogás – 2119 Egyesület. A közönségdíjat a Túrakerékpáros Egylet nyerte el.
A Harmadik Műszak látványos, élethű mentési bemutatót tartott, mentő, tűzoltó, rendőrségi autó felvonultatásával.
A délután folyamán a városunkban működő tánciskolák, táncegyesületek növendékei léptek fel nagy sikert aratva.
Fergeteges hangulatot teremtettek a Soroksári Vidám Favágók, akik bajor és tiroli néptáncokat adtak elő. Ahogy esteledett, jöttek az X faktor sztárjai: Danics Dóra és Stone. A Fantom zenekar koncertjével zárult az eseménydús nap.
Köszönet a sok-sok támogatónak, segítőnek, akik adományukkal, munkájukkal hozzájárultak a program sikeréhez, színvonalasabbá tételéhez!

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Módosítás: (2015. június 04. csütörtök, 09:28)