Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 132 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Jótékonysági bálok óvodáért, iskoláért

alt

A házigazda Heltai Miklós, a Harangvirág Óvoda igazgatótanácsának elnöke megnyitja a bált

Fennállásának tizenegyedik évében rendezte meg a református Harangvirág Óvoda első jótékonysági bálját február 15-én a Pekáry-kastélyban. Az esemény fővédnöke dr. Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke, a Pécelt is magában foglaló 7. számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje, aki maga is gyakorló református. Szűcs Lajos Szöllősi Ferenc polgármester társaságában vett részt az eseményen.

alt

A Pekáry-kastélyban a Lőrincrévi pontozóval kezdődött a bál. Előadták az óvoda hölgydolgozói és a gyermekek apukáiból összeállt táncosok. A koreográfiát Karsai Zsiga bácsi hozta Lőrincrévéről. Az asztalnál mások mellett Szöllősi Ferenc polgármester és dr. Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke.

 

A jó hangulatú rendezvényt Heltai Miklós, az óvoda igazgatótanácsának elnöke nyitotta meg.
Szűcs Lajos köszöntőjében kiemelte, hogy a gyerekekért rendezett jótékonysági bál a város jövője érdekében szervezett esemény is egyben. A mai gyerekek lesznek a holnap felnőttjei, a településeknek – ahogy Pécel is teszi – felelősséggel kell gondoskodni az utódok méltó felneveltetéséről. Ehhez kívánt sok sikert dr. Szűcs Lajos.
Szöllősi Ferenc beszédében reményét fejezte ki, hogy az első bál hagyományt teremt, s a jövőben rendszeresen lehetőség lesz arra, hogy a péceliek aktívan részt vegyenek a református óvoda életében, támogassák a fejlődését.
Mint Bokor Anita óvodavezető elmondta, a bevételt az intézmény játszóterének fejlesztésére költik. A korábbi játszóeszközöket ugyanis az uniós szabványoknak való meg nem felelés miatt el kellett távolítani. Nagy szükség van 135 gyerek megmozgatására, a játékokon keresztül pedig a különböző szociális készségek erősítésére.
A vasútvonal másik oldalán, a PIOK Petőfi Iskolában is báloztak. Itt már régi hagyomány farsang idején a jótékonysági bál. A lényegében belépőjegyekből, büféből, illetve tombolából származó bevételt az iskolai oktatási segédeszközök pótlására, fejlesztésére fordítják.

alt

Pál Petra kitűnő tanuló nyolcadikos leány édesapjával, Pál Károllyal táncol a PIOK Petőfi Sándor Általános Iskola jótékonysági bálján 

Az est fő attrakciója ezúttal is az elsőbálozók látványos tánca volt. A Péceli Hírek kamerája Pál Petrát és édesapját, Pál Károlyt örökítette meg. Nem véletlenül. Petra az iskola egyik legjobb tanulója, bizonyítványa mindig kitűnő volt. Méltó utóda édesanyjának, Zsadányi Tündének, aki szintén idejárt, kitűnően tanult, és ma is ott látható fényképe az iskola dicsőségtábláján.  

 

Módosítás: (2014. február 16. vasárnap, 14:51)