Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 185 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

A locsolási kedvezmény igénybevételéről

There are no translations available.

Kizárólag akkor van mód locsolási kedvezmény igénybevételére a víz- és csatornaszolgáltatás díjából, ha a fogyasztó különálló locsoló mérővel rendelkezik és annak mérési adataival tudja igazolni a locsolásra felhasznált vízmennyiséget. A részletekért kattintson ide!   

 

Pályakarbantartás miatt menetrend-változás

There are no translations available.

Módosul a vasúti menetrend augusztus 2-án 21.30-tól augusztus 14-én 18 óráig Budapest Keleti pályaudvar és Hatvan közötti útvonalon.

Read more...

 

A 90 éves dr. Dörre Éva köszöntése

There are no translations available.

Kilencvenedik születésnapján köszöntötte dr. Dörre Évát Szöllősi Ferenc, Pécel polgármestere a Jézus Szíve Idősek Otthonában.

Read more...

 

A szavazókörök módosultak

There are no translations available.

A helyi választási iroda vezetőjének 1/2013. (VII. 31.) határozata Pécel Város területén a 2014. évi általános országgyűlési választáson alkalmazásra kerülő szavazókörök számának, sorszámának  és területi beosztásának meghatározásáról.

A határozat megtekintése .pdf formátumban.

 

VOLÁNBUSZ menetrend

There are no translations available.

A VOLÁNBUSZ 2013. szeptember 1-től tervezett menetrend módosításai (.pdf)

 

A 90 éves Egry Mária köszöntése

There are no translations available.

Kilencvenedik születésnapján köszöntötte Egry Máriát Szöllősi Ferenc polgármester tegnap reggel a Jézus Szíve Idősek Otthonában a Pesti út 2. szám alatt.

 

Read more...

 

Szociális étkeztetés: a rászoruló gyerekek 2592 adag ételt kapnak a nyáron Pécelen térítésmentesen

There are no translations available.

altPest megyében negyvenöt település részesül idén nyáron kormányzati támogatásban a nyári gyermekétkeztetéshez, és – nagy örömömre – Pécel is e települések közé tartozik. Ebből a pénzből Pécelen negyvennyolc gyermek nyári étkeztetését tudja megoldani az önkormányzat.
Fontos leszögezni, hogy a szociálisan legrászorultabb gyermekeknek és szüleiknek tudunk így segíteni. Azoknak, akik rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek.
Pécel 1.140.480 forint kormányzati támogatást kapott, amely 2592 adag ételre elegendő. Ennek köszönhetően legalább negyvennégy napon keresztül legalább egyszeri meleg étkeztetést tud az önkormányzat a gyermekeknek nyújtani. Az országban közel 1200 település kapott támogatást, összesen 112 ezer gyermek nyári étkeztetését segíti a kormány. Kijelenthető, hogy a pénz garantáltan a legrászorultabb településekre és gyermekekhez érkezik.
Dr. Szűcs Lajos
Elnök
Pest Megyei Önkormányzat,
országgyűlési képviselő
 

Ingatlan értékesítés

There are no translations available.

 

Óriásfejlesztés a környezetvédelemért

There are no translations available.

EU támogatásból valósul meg a péceli szennyvíztisztító telep korszerűsítése és kapacitásbővítése, amely a város történetének egyik legnagyobb környezetvédelmi célú beruházása.
500 millió forintot meghaladó összegű Európai Uniós és hazai támogatással valósulhat meg a péceli szennyvíztisztító telep korszerűsítése, mely segítségével hosszú távon biztosított lesz a városban keletkező szennyvíz jogszabályokban előírtak szerinti tisztítása
 
 
alt
 
Nagy Gábor, a Penta Kft vezetője és Szöllősi Ferenc polgármester aláírja a megállapodást
 

Read more...

 

Nyári tábor

There are no translations available.

Szeretné, ha gyermeke élményekkel teli hetet töltsön el  a nyári szünetben megfizethető áron? Akkor nálunk megtalálta a megoldást!!! Alapítványunk idén is napközis tábort szervez 2013. július 29-től augusztus 2-ig  a XVII. kerület Péceli úti RTK pályán. Gyermekbarát pedagógusainkkal, unalommentes programokkal várjuk nagy szeretettel gyermekeiket. Egy kis ízelítő: tábori olimpia (oklevéllel), strandolás, kirándulás, kézműves foglalkozások, különböző sportágak kipróbálása, tábortűz (utolsó nap,melyre a szülőket is szeretettel várjuk ), napi 4x étkezés (ebéd étteremben) ,vetélkedők...  és még sok minden más.
Időpont: 2013. július 29.- augusztus 2.-ig , minden nap hétfőtől péntekig reggel 8 órától délután 4 óráig. 22000 ft / hét / gyermek. Testvér/barátkedvezmény -2000ft /hét
ERZSÉBET UTALVÁNYT ELFOGADUNK, RÉSZLETFIZETÉSRE VAN LEHETŐSÉG
Érdeklődni : 0620 476-4343        www.epalapitvany.com
 

Felhívás földhasználóknak

There are no translations available.

Kormányhívatali felhívás földhasználók részére.

Read more...

 

Árverés kiírás ingatlanokra

There are no translations available.

Pécel Város Önkormányzata (2119 Pécel, Kossuth tér 1.) nyilvános árverésen meghirdeti az alább felsorolt ingatlanok per-, teher- és igénymentes tulajdonjogát a legmagasabb vételi ajánlatot tevő(k) részére. A részletekért kattintson ide.


 

Elhunyt Bodó Sándor festőművész

There are no translations available.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 93. évében elhunyt Bodó Sándor, Sanyi Bácsi


alt

Read more...

 

A Péceli Polgármesteri Hivatal Jegyzőjének Tájékoztatója a locsolási kedvezmény igénybevételéről

There are no translations available.

Tisztelt Ingatlan-tulajdonosok!


A Dél-Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. a 2013. július 22-én kelt levelében felhívta figyelmünket arra, hogy a víz- és csatornaszolgáltatás feltételei 2012. év második felében és 2013-ban megváltoztak: bevezetésre került a felügyeleti díj, a közművezetékek utáni adó, valamint a víz- és csatornaszolgáltatás díjának 10%-os csökkentése a lakossági fogyasztók esetében.

Read more...

 

Tájékoztatás a Parlagfű Bejelentő Rendszer (PBR) működéséről

There are no translations available.

A parlagfüves területek felderítése és azok számának csökkentése érdekében a Vidékfejlesztési Minisztérium megbízásából 2012-ben kifejlesztésre került egy ún. Parlagfű Bejelentő Rendszer (PBR). A rendszer célja a hatósági eljárásban közreműködő szervezetek és a lakosság információáramlásának gyorsabbá és pontosabbá tétele.

Read more...

 

Informatikai alapképzés szinte ingyen Gödöllőn

There are no translations available.

A TÁMOP 2.1.2/12-1. „Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése” című kiemelt Európai Uniós projekt támogatásával informatikai alapképzés indul a gödöllői Szent István Egyetem Felnőttképzési és Távoktatási Központjának szervezésében szinte ingyen!

Read more...

 

A Péceli Kirendeltség és a Gödöllői Járási Hivatal központi elérhetőségei

There are no translations available.

PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL GÖDÖLLŐI JÁRÁSI HIVATALA

Pest Megyei Kormányhivatal Gödöllői Járási Hivatal 2100 Gödöllő, Koltán Sándor u. 1.

Központi telefonszámok: +36 (28) 512-440, +36 (28) 520-860

 

Pest Megyei Kormányhivatal Gödöllői Járási Hivatal Péceli Kirendeltsége:

2119 Pécel, Kossuth tér 1.

Központi telefonszámok: +36 (28) 452-745, +36 (28) 452-746

 

 

 

Pályázat helyiségek bérbeadására

There are no translations available.

 

Read more...

 

Szivacskézilabda és kézilabda tábor

There are no translations available.

alt

 

Pesti út félpályás lezárása, forgalomterelés

There are no translations available.

Kivitelezési szakaszban a főút felújítása

A kivitelezőtől kapott előzetes tájékoztatás alapján június 17-én hétfőn a forgalomszabályozási eszközök kihelyezésével, kedden pedig a bontási munkákkal fizikailag is megkezdődik a Pesti-Rákos-Isaszegi út felújítása.
A felújítás egyszerre több helyszínen, és ütemre bontva zajlik. I. ütemben a Pesti út páratlan (Budapest felé tartó) oldala a

    Rét utcától a Pesti u. 15. -ig (Budapest felé) valamint
    Pesti út 71. hsz.-tól a Határ utcáig (Budapest felé)

félpályás útlezárásokra kell számítani. A váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpák szabályozzák. A közlekedésben hosszabb menetidővel kell számolni. Kérjük a Tisztelt Lakókat, hogy utazásuk megkezdésekor a változásokat vegyék figyelembe. A  változásokról honlapunkon, valamint a város facebook oldalán folyamatos tájékoztatást adunk.