Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 166 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Beismerte a gyilkosságot

There are no translations available.

Pécel Város Önkormányzata megkeresésére Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az eddigi sajtóközleményeket a következőkkel egészíttette ki. "Az ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

 

A bűncselekmény elkövetője kihallgatása során a cselekmény elkövetését elismerte, a lefolytatott vizsgálatok egyértelműen alátámasztották, hogy az emberölést a gyanúsított hölgy követte el. Őt az illetékes bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte. Az eset további körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség."

Előzmények: korábbi sajtóközlemények az ügyben

Előzetes letartóztatásba helyezték a péceli boltost szíven szúró nőt (MTI - 2012. december 12.)
Előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Bíróság szerda délután azt a péceli nőt, aki vasárnap este szívtájékon szúrta az egyik helyi vegyesbolt 58 éves tulajdonosát, a férfi halálát okozva - közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-vel. Kállai Gábor tájékoztatása szerint a bíróság a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve a bűncselekmény súlya miatt döntött az egyelőre 30 napig tartó kényszerintézkedés mellett. A gyilkossággal gyanúsított 44 éves K. Józsefné beismerte tettét, de annak indítéka és körülményei még tisztázásra várnak. Az eddig rendelkezésre álló információk szerint a halálos szúrást az Isaszegi úti bolt raktárában szóváltás és dulakodás előzte meg - tette hozzá a szóvivő.   Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője nyomozati érdekekre hivatkozva csupán annyit mondott, hogy jelenleg a tanúkat hallgatják ki.

Emberölés Pécelen (PMRFK - 2012. december10.)
Emberölés miatt folytat büntetőeljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. Pécelről 2012. december 9-én az esti órákban érkezett bejelentés, mely szerint egy 58 éves budapesti férfit egy üzlet raktárhelyiségében holtan találtak. Az esettel összefüggésben a nyomozók egy 44 éves péceli nőt vettek őrizetbe. A bűncselekmény további körülményeit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya vizsgálja.

Szíven szúrták egy péceli bolt tulajdonosát (MTI - 2012. december 10.)
Szíven szúrta vasárnap este egy péceli vegyesbolt tulajdonosát egy nő. Az 58 éves férfi a helyszínen meghalt, a gyilkosság okai egyelőre nem ismertek – közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI–vel. Kállai Gábor tájékoztatása szerint a bolt utcájában lakó 44 éves támadót őrizetbe vette a rendőrség. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr–főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére nyomozati érdekekre hivatkozva egyelőre csupán annyit mondott, hogy nagy erőkkel folyik az ügy felgöngyölítése, illetve a tanúk kihallgatása.