Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 108 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Bódi-Nagy Piroska az Európai Mobilitási Hét 2013 rendezvénysorozat egyik legjobb helyi szervezője

alt

A szervezők kimagasló teljesítményének is köszönhető, hogy idén rekordszámú hazai önkormányzat regisztrált az egyhetes kampány nemzetközi honlapján.

 

Összesen 129 helyhatóság kapcsolódott be a szeptemberi rendezvénysorozatba, ezzel Magyarország a 47 regisztrált ország közül a harmadik helyen végzett – jelentette ki dr. Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár 2013. december 10-én, Budapesten. Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi kampánya minden évben szeptember 16 és 22 között változatos programokkal hívja fel a figyelmet a környezetkímélő közlekedési módok előnyeire. A Magyarországon idén 12. alkalommal megrendezett Mobilitási Hét célja, hogy egészségesebb és biztonságosabb városi környezet kialakulásához járuljon hozzá. Az országos koordinátor Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a szakmai támogatás mellett hagyományosan elismeri a legeredményesebb és legötletesebb programokat összeállító szervezők hasznos közreműködését. Az idei Mobilitási Hét záróünnepségén Babos Anikó (Győr), Bódi-Nagy Piroska (Pécel), Dékányné Szalai Katalin (Dévaványa), Egervári-Cziotka Vanda (Hévíz) és Kanyó András (Fehérgyarmat) helyi szervezőket, valamint a települési programok előkészítésében legjobban teljesítő öt önkormányzat (Ebes, Eger, Gyula, Mórahalom, Mosonmagyaróvár) munkatársait kerékpárokkal is jutalmazta a tárca. Oklevelet vehetett át további húsz, kiemelkedő munkát végző helyhatóság képviselője.

alt

Bódi-Nagy Piroska Pécel Önkormányzatának közművelődési- és rendezvényszervezési referense is átvehette a legjobbaknak járó oklevelet dr. Völner Pál államtitkártól

Az elismeréseket átadó Völner Pál beszédében méltatta a díjazottak elkötelezettségét, akik kreativitásukkal és szorgalmukkal példát mutatnak más településeken élőknek is. Kiemelte: a hazai Mobilitási Hét és Autómentes Nap sikere jelentős részben annak köszönhető, hogy a szervezők minden korosztályt meg tudtak szólítani. Az államtitkár beszámolt arról, hogy a nemzetközi összefoglaló konferencián részt vevő országok és a brüsszeli vezetés is elismerően nyilatkozott az idei magyar kampányról. Több résztvevő önkormányzatot csak Ausztriából és Spanyolországból regisztráltak, a dobogós helyezéssel Magyarország mindenki mást megelőzött.

Módosítás: (2013. december 12. csütörtök, 15:08)