Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

10.1 C° Pécel 2024. április 20. szombat
Vendeglato Uzlet
2021 január 18.

Tájékoztatás vendéglátó üzletet működtető kereskedők részére


Felhívjuk a Pécel Város területén vendéglátó üzletet működtető kereskedők figyelmét, hogy a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 210/2009. (IX. 29.) Korm. rendelet 31. §-a alapján a 2021. január 1-ig bejelentett vendéglátó üzletek esetén a 4. melléklet szerinti vendéglátó üzlettípust a kereskedő legkésőbb 2021. március 31-ig köteles bejelenteni a jegyzőnek.

A vendéglátóhelyek az alábbi típusokba sorolhatók:

Étterem / Büfé / Cukrászda / Kávézó, alkoholmentes italokra specializálódott vendéglátóhely / Italüzlet, bár / Zenés-táncos szórakozóhely / Munkahelyi/közétkeztetést végző vendéglátóhely / Gyorsétterem / Rendezvényi étkeztetés / Alkalmi vendéglátóhely / Mozgó vendéglátóhely

Fentiek alapján kérjük, hogy a vendéglátó üzletet működtető kereskedők a mellékelt nyomtatványt kitölteni és a megjelölt határidőre megküldeni szíveskedjenek.

A bejelentést megtehetik elektronikus úton e-Papíron (https://epapir.gov.hu) vagy a paksa.katalin@pecel.hu email-címre történő megküldéssel, postai úton (2119 Pécel, Kossuth tér 1.), vagy a kitöltött dokumentumot személyesen elhelyezhetik a Péceli Polgármesteri Hivatal bejáratánál elhelyezett gyűjtőládába, hétfőn 8 és 18 óra között, keddtől csütörtökig 8 és 16 óra között, illetve pénteken 8 és 14 óra között.

További információ Paksa Katalin hatósági ügyintézőtől a 06-28/662-150 telefonszámon vagy a paksa.katalin@pecel.hu email címen kérhető.

melléklet a bejelentő laphoz.pdf
bejelentő lap.pdf