Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

13.1 C° Pécel 2024. április 25. csütörtök
Dtkh
2022 július 25.

Tájékoztatás a DTKH Nonprofit Kft. közületi hulladékszállítási tevékenységével kapcsolatban


Tisztelt Ügyvezető Asszony/Úr!

A DTKH Nonprofit Kft. hulladékszállítási tevékenységével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom.

Kérem, hogy a korábban az NHKV Zrt. által megküldött hulladékgazdálkodási közszolgáltatáshoz tartozó matricá(ka)t szíveskedjenek a közszolgáltatási szerződésben szereplő edényzetekre jól látható helyre felragasztani.

Felhívom a figyelmét, hogy 2022. 08. 01-től kizárólag matricával megjelölt edények ürítését végezzük el a közszolgáltatás részeként. A közszolgáltatással kapcsolatos észrevételeit a kozulet@dtkh.hu e-mail címen jelezheti!

Tájékoztatom, hogy a DTKH Nonprofit Kft. csak és kizárólag a közszolgáltatás körébe tartozó hulladékot jogosult elszállítani a partnereitől, melybe nem tartozik bele telephelyen képződött ipari jellegű, termelésből, gazdasági tevékenységből, származó egyéb hulladék. A gazdálkodó szervezeteknek lehetőségük van ezen hulladékuk elszállíttatására bármely érvényes hatósági engedéllyel rendelkező társaságot igénybe venni.

Tájékoztatom, hogy társaságunk együttműködő partnere a közszolgáltatáson kívüli szolgáltatások terén a Kommunál-Junk Nonprofit Kft.

Annak érdekében, hogy az Ön által képviselt cég a jövőben egy egyénre szabott, az előírásoknak és az igényeknek megfelelő szolgáltatást tudjon igénybe venni, kérem, keresse bizalommal együttműködő partnereinket az alábbi elérhetőségen, (e-mail: kozulet@kommunaljunk.hu) akik egyeztetett időpontban személyes konzultációt biztosítanak.

Cegléd, 2022. július. 18.

Tisztelettel: DTKH Nonprofit Kft.