Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

19.9 C° Pécel 2024. július 3. szerda
Pecelfeszt Alap
2021 szeptember 06.

PécelFeszt a Topolyosban


Nagy sikerrel lezajlott a PécelFeszt a Topolyosban. A kétnapos rendezvényen mindenki találhatott magának kikapcsolódási lehetőséget.

. Szombaton kora reggeltől szorgos főzőcsapatok versenyeztek, a szakmai zsűri pedig árgus szemekkel figyelte a munkájukat A kicsik kézműveskedhettek, ügyességi játékokon vehettek részt, de volt vásári forgatag is, illetve a Burián kalandpark játékait is ki lehetett próbálni. A gyerekek játszhattak a Péceli Önkéntes Tűzoltó Egyesület meseautóján, valamint megismerhették Virág László mozdony gyűjteményét is.

A szombati program a helyi művészeti csoportok bemutatójával, majd Kovácsovics Fruzsina koncertjével indult, és a főzőverseny eredményhirdetésével folytatódott.

Díjazottak:

I. Cook-ták
II. Minden lében négy kanál
III. Place Boys & Girls

Különdíj: Wass Albert Társaság Pécel

A délután folyamán a programok között mindenki találhatott kedvére valót. Fodor Eliza fellépése után a gyermekek megnézhették a Mása és a Medve című bábelőadást, majd a hangulatot fokozta a Danics Dóra Trió, a UNIQUE, Csordás Tibor. Az estét pedig Dj ThomX zárta.

Vasárnap délben megérkeztek Pécelre Topolyosba a Velocipéd túra résztvevői.

Az érdeklődők megcsodálhatták a résztvevőket, akik korhű öltözékben, 30 évnél idősebb kerékpárokkal és velocipédekkel, valamint veterán autókkal érkeztek városunkba. A vasárnap délutánt Krisz Rudi műsora nyitotta, majd az UFO Update, Crazy Little Queen Tribute Band és Bereczki Zoltán lépett színpadra.

Köszönjük, hogy velünk voltatok, és köszönjük, hogy a rendezvény alatt is vigyáztatok egymásra!

Köszönjük a Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház dolgozóinak a szervezést, a kézműves és kreatív foglalkozások lebonyolítását!

Ezen kívül szeretnénk köszönetet mondani támogatóinknak a rendezvény létrejöttében és lebonyolításában nyújtott sok segítségért:

  • Pècel Város Önkormányzata

  • Erika könyvesbolt

  • Kővári Imre és családja

  • Kővári Sándor és családja

  • Közösség Pécelért Egyesület

  • Ízek műhelye

  • Játék Ajándék-Piactér

  • Szolga&Marton Italdiszkont