Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

2.3 C° Pécel 2024. április 19. péntek
Img 20220121 144520
2022 január 21.

Lezárták a Péceli Rákos-patak hídon a gyalogjárdát


Önkormányzatunk sokadszorra kereste meg a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Pest Megyei Igazgatóságát azzal a problémával, hogy Péceli Rákos-patak hídon (Baross utca) végezzenek vizsgálatot a balesetveszély megelőzése érdekében, hiszen a hídon átvezető járda nagyon rossz állapotban van. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pest Megyei Igazgatósága válaszlevelében arról tájékoztatta önkormányzatunkat, hogy a híd bal oldali (Penny felőli oldal) szegélykonzolján átvezetett gyalogjárdát a Monori Mérnökség kollégáinak közreműködésével lezárják és a gyalogosforgalmat a híd jobb oldali gyalogjárdájára terelik a balesetveszély megelőzése érdekében.

A levelet teljes terjedelmében alább olvashatják:
 

„Tisztelt Polgármester Úr!

Tájékoztatásul jelzem, hogy a 31102 j. bekötő út 4+034 km szelvényében lévő, 9020 törzsszámú Péceli Rákos-patak hídon vizsgálatot végeztünk, a vizsgálat a szelvényezés szerint bal oldali szegélykonzolnál olyan mértékű károsodást mutatott ki, hogy a balesetveszély megelőzése érdekében a konzol lezárása mellett döntöttünk.

Ennek megfelelően 2022.01.22 szombat 9:00-tól a híd bal oldali (Penny felőli oldal) szegélykonzolján átvezetett gyalogjárdát a Monori Mérnökségünk kollégáinak közreműködésével le fogjuk zárni és a gyalogosforgalmat a híd jobb oldali gyalogjárdájára tereljük.

A javításhoz szükséges technológia kidolgozása jelenleg folyamatban van, amint az összes információ rendelkezésre áll, igazgatóságunk megkezdi az egyeztetéseket a szerkezet javításához szükséges forrás megszerzése érdekében.

Ezúton tisztelettel kérjük Önöket, hogy a rendelkezésükre álló kommunikációs csatornákon keresztül a lakosság megfelelő tájékoztatásáról szíveskedjenek gondoskodni.

Az okozott kellemetlenségért a közlekedők elnézését kérjük.

Üdvözlettel

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Pest Megyei Igazgatóság”

Img 20220121 144451