Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

16.9 C° Pécel 2024. március 28. csütörtök
Utjavitas
2023 január 28.

Forgalmi akadály a Városház és az Asztalos utcában


Tisztelt Péceli Lakosok!

Tovább folytatódnak Pécel területén a gáz szivárgás miatti burkolat bontások. Ennek következményeként a mai napon a Városháza utcában megkezdődnek a gázszivárgás hibaelhárításának előkészületi munkálatai. A bontási munkálatok hétfőn indulnak meg és a teljes hibaelhárítás várhatóan 1 hónapot vesz igénybe a kivitelezést végző cég tájékoztatása alapján.

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy 2023. január 30-án (hétfő) a Városháza utca parkolói reggel 7-16h között le lesznek zárva, ezért kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy hétfőn a jelzett időszakban az ott parkoló autókkal legkésőbb reggel 6.30h-ig legyenek kedvesek elállni, mert a nap folyamán erre már nem lesz lehetőség.

A munkálatok megközelítőleg 1 hónapos időtartama alatt a forgalmi rend megváltozik, melynek során a Városháza utcába a Szemere Pál utcából lehet majd behajtani, így innen lehet megközelíteni az Önkormányzat két parkolóját is. A Városháza utcában nem lehet majd parkolni ez idő alatt. Az Asztalos utca egyirányú marad a Városház utca felé, azonban zsákutca lesz, így az Asztalos utcát csak a Kovács utca felé lehet majd elhagyni.

Az érintett utcákba ne parkoljanak, illetve az utcában maradt autók esetében a munkálatokból eredő esetleges sérülésekért sem a kivitelező cég, sem pedig az Önkormányzatunk felelősséget nem tud vállalni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!