Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

12.9 C° Pécel 2024. április 23. kedd
Mvm
2021 november 11.

2021. szeptember 1-jétől az MVM Next biztosítja az áramszolgáltatást városunkban


Tisztelt Ügyfelünk!

A hazai energetikai szektorban példa nélküli, sikeres tranzakció lezárult, így már az MVM Next biztosítja Önnek az áramszolgáltatást. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy áramszolgáltatással kapcsolatos ügyeit a jelen tájékoztatóban ismertetett elérhetőségeken működő online ügyfélszolgálat és mobilapplikáció segítségével könnyedén intézheti.

Az MVM Next által kiállított első számlák – amelyekhez a legfontosabb elérhetőségeket tartalmazó ügyfélkártyát is mellékeltünk – a legtöbb esetben októberben érkeztek meg ügyfeleinkhez.

Unnamed

Az MVM Nexttől elektronikusan érkező villanyszámláit kizárólag a https://ker.mvmnext.hu címen elérhető online ügyfélszolgálaton, valamint az MVM Next EnergiApp (volt ELMŰ) elnevezésű mobilapplikáción tudja rendezni. Mindkét felületre a korábbi szolgáltatónál használt felhasználónévvel és jelszóval tud belépni, nem szükséges újra regisztrálni.

Unnamed 1

Az MVM Next EnergiApp (volt ELMŰ) a mellékelt ikonról ismerhető fel és az alábbi linkről tölthető le:

Android esetén

iOS esetén

Az MVM Next áramszolgáltatással kapcsolatos, fentiektől eltérő mobilalkalmazásait és online ügyfélszolgálatait Ön egyelőre nem tudja igénybe venni. Tájékoztatjuk továbbá, hogy gáz-, és áramügyeit jelenleg még két, külön applikációban tudja intézni.

Az MVM Next kizárólag a szolgáltatóváltástól kezeli az Ön adatait, így a korábbi mérőállásokat, számlákat, ideértve a végszámlát is, kizárólag az ELMŰ-ÉMÁSZ online felületén lehet megtekinteni (ker.elmuemasz.hu). A 2021. augusztus 31-éig tartó időszakra vonatkozó kérdésekben a szolgáltatóváltás után is az ELMŰ-ÉMÁSZ-t kell keresnie.

Kérjük, hogy az áramfogyasztásról szóló számláit annak a szolgáltatónak fizesse be, amelyik azokat kiküldte, átutalás esetén pedig figyeljen a számlán szereplő bankszámlaszámra.

A szolgáltatóváltással párhuzamosan változás történt az áramhálózati elosztóknál is, amelyek feladata a műszaki ügyek kezelése, így egyebek mellett a mérőórák felszerelése, cseréje, ellenőrzése és szükség szerint helyszíni leolvasása is. 2021. szeptember 1-jétől az MVM Émász Áramhálózati Kft. üzemelteti a villamosenergia-hálózatot Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves megyében, illetve Pest megye keleti és Jász-Nagykun-Szolnok megye északi részein.

Budapesten és Pest megye legnagyobb részén a villamosenergia-hálózat fenntartója és üzemeltetője az E.ON Hungária Csoporthoz tartozó ELMŰ Hálózati Kft., amely szeptembertől két E.ON-irodában is fogadja műszaki ügyek intézésére az ügyfeleket Budapesten és Érden.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes ügyintézés esetén az MVM Next ügyfélszolgálati irodáiban munkatársaink továbbra is előzetes időpontfoglalással tudják fogadni ügyfeleinket.

Az online ügyfélszolgálaton, vagy a mobilapplikációban érdemes most e-számlára is váltani, amellett, hogy környezetbarát és kényelmes megoldás, ha december 31-ig e-számlára regisztrál és elmenti Mastercard bankkártyáját, mi ültetünk egy fát az Ön nevében.

Köszönjük együttműködését!

Üdvözlettel

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.