Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 74 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Forgalomkorlátozások Gödöllőn május 16. és 19. között

There are no translations available.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gödöllői Rendőrkapitánysága értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a 2013. május 16. és 2013. május 19. között megrendezésre kerülő F.C.I. Kutya Világkiállítás miatt Gödöllő városában a következő forgalomkorlátozások lépnek életbe.

 

A rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében 2013. május 17-én 06.00 órától 18-án 22.00 óráig lezárásra kerül az Ady Endre sétány, a 3-as számú főút és a Honvéd utca között. Ebben az időszakban egyirányú lesz a forgalom a Tessedik utcában, a 3-as számú főút irányából a Repülőtéri út irányában.
A forgalomkorlátozások miatt Isaszeg és Valkó települések irányába az Állomás utca igénybevételével tudnak közlekedni a járművezetők. A korlátozások miatt a város több pontján folyamatos forgalomirányításra kell számítani elsősorban az Állomás téren, valamint a 3-as számú főút és Állomás utca kereszteződésében. A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság