Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 299 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Dicséret önkormányzatunknak

There are no translations available.

alt

Az elismerő oklevelet Pappné Bódi Piroska vette át

Az önkormányzatok és civil szervezetek lelkes szervezőmunkájának is köszönhető, hogy az Európai Mobilitási Hét idei magyarországi eseménysorozata minden korábbinál sikeresebben zajlott le – mondta el Schváb Zoltán közlekedésért felelős helyettes államtitkár 2012. december 11-én, Budapesten. A szaktárca eredményeket összegző szakmai konferenciáján elismeréseket adtak át a legjobban teljesítő helyhatóságoknak és munkatársaiknak.

 

Schváb Zoltán kifejtette: a nemzeti koordinációt végző fejlesztési minisztérium támogatásával 2012-ben ismét sikerült felülmúlni a korábbi évek rekordját. A tavalyi 105 településhez képest idén 112 regisztrált önkormányzat csatlakozott az Európai Mobilitási Hét kezdeményezéshez. A nemzetközi összevetésben ezzel Magyarország Ausztria, Spanyolország és Franciaország után a negyedik legjobb teljesítményt nyújtotta.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium saját programjaival - Liszt Ferenc Nemzetközi Kerékpártúra, Közúti Közlekedési Környezetvédelmi Akció vagy a hagyományos rajz-, fotó- és kreatív családi pályázat - is népszerűsíti a környezetbarát közlekedési módokat. Az NFM kerékpáros kampánya, a Magyar Kerékpárosklub szervezésében megvalósult Bringázz a munkába! és a Kerékpáros Magyarország Szövetség közreműködésével zajló Kerékpárosbarát Település és Munkahely pályázatok is hozzájárultak a közös európai célok eléréséhez.
A legszorgosabb helyi szervezőket (Fucsku Anita (Veszprém), Kőnig Ferenc (Pécs), Lukovicsné Varga Erika (Nyíregyháza), Oláh András Márton (Tatabánya) és Villám Zsuzsanna (Budakalász)) kerékpárokkal is jutalmazta a minisztérium. Oklevelet vehetett át a rendezvénysorozat helyi programjainak előkészítésében legjobban teljesítő öt önkormányzat (Dévaványa, Győr, Hajdúböszörmény, Kalocsa és Tapolca) és további húsz, kiemelkedő munkát végző helyhatóság képviselője.

Fotó: Bartolf Ágnes, Forrás: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Kommunikációs Főosztály