Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 165 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Közgyűlés a Spartacusnál

There are no translations available.

alt

A Péceli Spartacus SE 2012. január 26-án 15 órai kezdettel tartja közgyűlését a sportpályán (Huszár utca 11. szám alatti klubhelyiség), amelyre a tagokon kívül is vár minden érdeklődőt.

 

Amennyiben a szavazattal rendelkező tagok létszáma nem lesz elegendő, úgy a taggyűlés 15.30 órai kezdettel lesz megtartva. A napirendi pontok között szerepel az előző évek számviteli beszámolója, a vezetőségi tagok beszámolója, pályázatok, szakmai beszámolók és a 2013. évi tervek, elképzelések, a fejlesztési programok elfogadása.
Dolhai András egyesületi elnök