Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 176 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Támogassák társasági adójukkal a Péceli Spartacust!

There are no translations available.

Szeretettel várjuk és kérjük azon cégek, támogatók jelentkezését, akik a társasági adójuk 70 százalékát sport célra fordítanák. A Péceli Spartacus SE 2012-2013 évadra elkészített sportfejlesztési programját a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatja,

 

és jóváhagyott az egyesületnek a társasági adó 70 százalékának a felhasználásával – sportfejlesztési program jogcímen – 12 333 741 forintot, mely összegben a víz és elektromos hálózat felújítása is benne van. Továbbra is várjuk az olyan vállalkozók jelentkezését, akik a társasági adójukból ezt a százalékot felajánlanák az egyesületnek. A jelenlegi szabályozások szerint a cégeknek lehetőségük van a 2012. évi TAO-t erre fordítani, és így segíteni a nehéz helyzetben lévő egyesületet. Várjuk segítő szándékú jelentkezésüket! További információ az egyesület elnökénél, aki a pályázatokat is készítette, Dolhai Andrásnál. Telefon: +36 (20) 955 6861; e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .