Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 159 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Pályaorientációs tréning

There are no translations available.

Indul a Péceli Roma Önkormányzat és a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat által közösen nyert pályázat: A tudás hatalom projekt második alprogramja, a pályaorientációs tréning.

 

Ennek során a résztvevők megismerkedhetnek a munka világával, az önéletrajzírással, a bankszámla, bér és járulékai fogalmával, valamint betekintést nyernek több szakma elsajátításának feltételeibe. A foglalkozások előre láthatóan heti egy alkalommal lesznek, melyek játékos jellegűek, gyerek centrikusak, vidámsággal fűszerezve. Várjuk azon Pécelen tanuló és lakó, elsősorban 7-8. osztályos általános iskolásokat, valamint 9-10. osztályos tanulókat, akik érdeklődnek a program iránt. Bővebb információ kérhető: Szajkó Gyula, +36 (20) 504 1888, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .