Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 164 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Legyen a Kelőben is játszótér!

There are no translations available.

altA Kelő Lakóközösség elhatározta, hogy az északi városrészen játszóteret szeretnének létrehozni. Megkeresték a körzet képviselőjét, Zsadányi Zsoltot, aki a kezdeményezés élére állt. Kérése az, hogy aki tud segíteni, az – akár fizikai munkával, akár anyagiakkal – támogassa az ötlet megvalósulását. A képviselő várja a megkereséseket, elérhetőségei: +36 (20) 566 5656, e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
Köszönettel, Zsadányi Zsolt