Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 180 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Akció a fatolvajok ellen

There are no translations available.

Az erdős területeken megjelenő fatolvajok felderítésére és elfogására a napokban rendőri akció vette kezdetét a Gödöllői Rendőrkapitányság illetékességi területén. Az ellenőrzésekben erdészek és polgárőrök is részt vesznek.

 

Az eddigi tapasztalatok szerint az elkövetők tehergépkocsikkal, szervezett formában jelennek meg az erdőkben, és az élővilágot nem kímélve, nagy területről, gyakran nemcsak saját használatra, hanem értékesítés céljából lopják a fát. A Péceli Rendőrőrs kollégái is részt vesznek az akciósorozatban, melyhez a Péceli Lovas Polgárőrök segítségét is igénybe veszik. Az első ilyen akciót november közepén tartották.  
A rendőrök mindenkivel szemben intézkednek, aki illegálisan dézsmálja az élő vagy kidőlt fákat. A Gödöllő környéki erdőkben 2013. februárjáig a nap 24 órájában lehet számítani rendőri jelenlétre.
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság