Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 167 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Tájékoztató - DPMV Zrt.

There are no translations available.

Előreláthatóan 2020. április 1. napján a DPMV Zrt. által megbízott szakcég karbantartási munkálatokat fog végezni a Pécel városi víztornyon, mely munkálatok magukba foglalják a torony időszakos felülvizsgálatát, karbantartási munkáit, illetve a sérült külső borítás javítását. A munkálatok reggel 8:00 órától feltehetően kora délutánig fognak tartani, ebben az időszakban nyomásvesztésre, illetve időszakos vízhiányra lehet számítani, mely főleg a magasan fekvő területeken jelentkezhet. Amennyiben előre nem látható okból kifolyólag a tervezett karbantartással kapcsolatban bármilyen változás történne, abban az
esetben a lehető legrövidebb időn belül értesítjük a lakosságot. A fenti munkálatokat az üzembiztonság fenntartása miatt szükségesek.

Az esetleges kellemetlenségekért a DPMV Zrt. a lakosság szíves elnézésüket kéri.