Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 166 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Közlemény! - 2020.03.13.

There are no translations available.

Tájékoztatom a lakosságot a koronavírussal kapcsolatban

 

Pécel Város Önkormányzata mindent megtesz azért, hogy gátolja a járvány terjedését, ezért a március 15-i rendezvények műsorai elmaradnak.

Személy szerint én és a többi városvezető folyamatos kapcsolatban vagyunk a hatóságokkal és állami szervekkel valamint a péceli háziorvosokkal is. Figyelemmel kísérjük a Kormány és az operatív törzs tájékoztatóit, valamint a fertőzés veszély megfékezése érdekében fokozott figyelmet fordítunk a higiéniai követelmények fokozott betartására a péceli orvosi rendelő, illetve az intézményeink területén. Minden Péceli intézmény ennek érdekében intézkedési tervet dolgozott ki, melyet itt olvashatnak.


Horváth Tibor

polgármester