Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Új Széchenyi Terv

 Pécel szennyvíz tisztításának hosszú távú megoldása címet viselő európai uniós támogatású projektről hírek, információk
(KEOP-1.2.0/ 09-11-2011-0028)

 


Pécel Város Önkormányzat szervezetfejlesztése a lakosságot érintő szolgáltatás racionalizálása érdekében

(ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005)

ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005 sajtóközlemény

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 115 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Sablonválasztó
Belépés
A fórumhoz való hozzászóláshoz regisztráció, illetve belépés szükséges!Összefoglaló

Pécel Város településszerkezeti tervének és helyi építési szabályzatának jóváhagyott módosítása

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) 43. § (2) bekezdés a) pont szerint közzétételhez

 

 

2016. év elején szükségessé vált Pécel Város településszerkezeti tervének (a továbbiakban: TSZT) és helyi építési szabályzatának (a továbbiakban: HÉSZ) több ponton való módosítása, amelynek megindításáról a Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 138/2016. (V.26.) Kt. határozatával (a továbbiakban: Határozat) döntött, amelyet a 150/2017. (V.25.) és a 151/2017. (V.25.) Kt. határozatokkal módosított. A Határozat alapján a terv két csomagban került az államigazgatási szervekkel egyeztetésre. Az egyik tervcsomag egyszerűsített egyeztetési eljárás szerint készült a Korm. rendelet 32. § (1) bekezdés b) pontja szerint, míg a másik tervcsomag teljes eljárásban a Korm. rendelet 32. § (1) bekezdés a) pontja szerint.

 

 

Az egyszerűsített eljárásban készült tervi elemek partnerségi, illetve államigazgatási egyeztetési eljárása lezárult, a Pest Megyei Kormányhivatal Állami Főépítésze megadta a végső szakmai véleményét, amely alapján a TSZT és a HÉSZ módosítás egyszerűsített eljárásban egyeztetett tervcsomagja a Képviselő-testület 2017. június 8-i ülésén elfogadásra került. Az elfogadott TSZT módosítást és HÉSZ módosítást a Péceli Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján, valamint a www.pecel.hu honlapon tekinthetik meg.


Pécel, 2017. június 12.

Szöllősi Ferenc

polgármester

 

 

- TSZT módosítása

 

- HÉSZ módosítása