Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Új Széchenyi Terv

 Pécel szennyvíz tisztításának hosszú távú megoldása címet viselő európai uniós támogatású projektről hírek, információk
(KEOP-1.2.0/ 09-11-2011-0028)

 


Pécel Város Önkormányzat szervezetfejlesztése a lakosságot érintő szolgáltatás racionalizálása érdekében

(ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005)

ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005 sajtóközlemény

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 209 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Péceli sportágválasztó - Vízilabda és úszásoktatás a közelben

Pécelen akár szülői indíttatásból, akár az iskolai, szervezett úszásoktatásnak köszönhetően sok kisgyermek elsajátítja az úszás alapjait, az egyes úszásnemeket. Ha a gyermek már biztonságban érzi magát az uszodában, és tetszik neki a víz, mint sportközeg, adódik az igény, hogy fejlődjön a technikája vagy akár egyesületi kereteken belül kezdjen el úszni, ha pedig a labda is kedves a szívének, lehetőség, hogy elkezdjen vízilabdázni.
A közelben, a rákoskeresztúri Újlaki Uszodában is edzéseket tartó Bókay-KSI Egyesületnél folyamatosan be lehet kapcsolódni az úszás, vízilabda-előkészítő, illetve vízilabda oktatásba.
Az egyesületbe akkor is szívesen látják a gyermekeket, ha „csak” hobbisport a cél, de számít, hogy egyesületi kereteken belül fejlődjenek, és hogy átérezzék a csapathoz tartozás élményét, és természetesen akkor is nagy örömmel fogadják a jelentkezéseket, ha a gyerkőcök versenysportolók szeretnének lenni, hiszen a Bókay-KSI- ben felmenő rendszerben folyik az oktatás, a korosztályos versenyeztetés.

Az edzésekbe folyamatosan lehet bekapcsolódni, igények, célok szerint lehet heti 2,3,4 vagy 5 edzést választani. Az első felmérő-próba edzés ingyenes. Az edzések a XVII. kerületi (Rákoskeresztúri) ÚJLAKI, valamint a IX. kerületi VITUKI és a X. kerületi JANIKOVSZKY USZODÁBAN zajlanak. Kellő létszám esetén az edzésekre ingyenes buszszállítás biztosított Pécelről! A Bókay-KSI szinte egész nyáron szervez úszó és vízilabda táborokat, melyekbe szintén várja a péceli gyerekek jelentkezését. (Részletesen a www.pecel.hu/peceli hirek oldalon)

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ, JELENTKEZÉS:

Oláh Orsolya, egyesületi vezető

Telefon: +36-70/ 586-70- 63

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Weboldal: www.vizipolo.com