Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Új Széchenyi Terv

 Pécel szennyvíz tisztításának hosszú távú megoldása címet viselő európai uniós támogatású projektről hírek, információk
(KEOP-1.2.0/ 09-11-2011-0028)

 


Pécel Város Önkormányzat szervezetfejlesztése a lakosságot érintő szolgáltatás racionalizálása érdekében

(ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005)

ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005 sajtóközlemény

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 371 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Sablonválasztó
Belépés
A fórumhoz való hozzászóláshoz regisztráció, illetve belépés szükséges!Klötzl Anita: minden péceli egészségügyi dolgozó nevében…

alt

A magyar egészségügy napja, másik nevén Semmelweis-nap egy 1992 óta, minden év július 1-én megtartott ünnepnap Magyarországon. Ezen a napon született Semmelweis Ignác magyar orvos, az „anyák megmentője”1818-ban. Ebből az alkalomból Pécel Város Önkormányzata ünnepséget rendezett a helyi egészségügyi dolgozók számára.

 

Csúzi István irodavezető bevezetőjében szólt az orvosi, védőnői hivatás fontosságáról, nehézségeiről. Szalontai Szilvia témában ideillő szavalata és Guba Emese, rádays gimnazista szép éneke tette színesebbé a programot. Az ünnepségen Podmaniczki József alpolgármester köszöntötte a megjelenteket, majd átadta a „Pécel Egészségügyi Dolgozója” kitüntetést, melyet a képviselőtestület döntése szerint az idei évben Klötzl Anita asszisztens vehetett át. „Minden péceli egészségügyi dolgozó nevében veszem át ezt a kitüntetést, mert valamennyien egy csapatban, együtt dolgozunk, én csupán egy tagja vagyok ennek a közösségnek” Ezekkel a szavakkal köszönte meg Anita a kitüntető címet.

alt

A kitüntetett Klötzl Anita Podmaniczki József alpolgármesterrel

alt

Az egészségügyi dolgozókat műsorral, szép csokor virággal és finom falatokkal köszöntötte az önkormányzatMódosítás: (2015. július 09. csütörtök, 10:46)