Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Új Széchenyi Terv

 Pécel szennyvíz tisztításának hosszú távú megoldása címet viselő európai uniós támogatású projektről hírek, információk
(KEOP-1.2.0/ 09-11-2011-0028)

 


Pécel Város Önkormányzat szervezetfejlesztése a lakosságot érintő szolgáltatás racionalizálása érdekében

(ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005)

ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005 sajtóközlemény

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 168 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

FELHÍVÁS – az Év Szociális Dolgozója Díj adományozására

Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének 11/2015. (III. 31.) önkormányzati rendelete alapján
Az Év Szociális Dolgozója Díj alapításával a Pécel Város Önkormányzata kifejezi elismerését azon szociális munkások – szociális gondozók, ápolók, asszisztensek és segítők, családgondozók – iránt, akik munkájukkal jelentős mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy Pécel Város polgárainak szociális ellátása magasabb színvonalú legyen. A kitüntető cím annak a személynek adományozható, aki Pécel Városában a szociális ellátás területén magas színvonalon végzi szakmai tevékenységét.

 

A díjazott személyére javaslatot tehet legalább 50 péceli választópolgár közös akarattal, bármelyik helyi civil szervezet, a szociális intézmények vezetői, munkahelyi közösségei, a polgármester, a Képviselő-testület tagjai, állandó bizottságai.
A javaslatnak tartalmaznia kell: a javaslattevő nevét, elérhetőségét, valamint a javasolt személyre vonatkozó szakmai indokolást.  A kitüntető címre vonatkozó javaslatok minden év augusztus 31. napjáig nyújthatók be a Képviselő- testület Szociális Bizottsága részére. A javaslatokat a Képviselő-testület Szociális Bizottsága véleményezi és az október havi rendes képviselő-testületi ülésre tesz javaslatot a kitüntető cím adományozására.
Az Év Szociális Dolgozója Díj évente egy személy részére adományozható. A kitüntetett személyt külön erre a célra készített díszoklevél és pénzjutalom illeti meg. A pénzjutalom összege a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 132. § szerinti illetményalapnak megfelelő nettó összeg, 1 000 forintra kerekítve. A polgármester a kitüntetett személynek a Szociális Munka Napjával kapcsolatos köszöntés alkalmával, a kitüntetés rangjához méltó keretek között adja át az adományozásról szóló díszoklevelet és a pénzjutalmat.

 

Módosítás: (2015. június 12. péntek, 10:49)