Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 197 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Dr. Somody Imre a péceli baptistáknál

A Péceli Baptista Gyülekezet vezetője Óvári Mihály meghívására látogatott el hozzájuk dr. Somody Imre.

 

alt

A péceli látogatáson Óvári Mihály, a baptista gyülekezet vezetője, dr. Somody Imre és Szöllősi Ferenc polgármester

A felkérésnek eleget téve bizonyságot tett arról, ki ő, honnan jött, hová tart. Elmondta, hogy 25 éven keresztül keményen dolgozott, munkájával olyan sikert tudott letenni az asztalra, amely abban az időben Magyarországon ritkának volt tekinthető. Felépítette a Pharmavit gyárat, egy pezsgőtabletta márkát hozott létre, amely világhírű lett. Létrehozott egy Misszió Egészségügyi Központot Veresegyházán, egy Bólyai-díjat, amely fontos a tudomány számára, egy Bólyai-műhelyt, amely az egyik leghatékonyabb tehetséggondozó volt, és megnyitotta a Centrál kávéházat. A sokféle vállalkozásban kőkeményen dolgozott, szinte csak aludni járt haza, erre ráment az egészsége és a családja. 2004-ben új családot alapított. Fontossá vált számára a család boldogsága, és egészségének helyreállítása, ezért háttérbe kerültek az anyagi javak hajtása, a politikával való kapcsolata. Tíz éven keresztül egyre közelebb került Istenhez, betegségéből meggyógyult, családjában és református barátai között boldog volt. De problémája nem oldódott meg teljesen, a benne lévő feszültségből nem tudott feloldódni. Nem rég jött rá, hogy Isten nem mankó, nem társ, akit az ember akar mozgatni céljának elérésében, hanem éppen fordítva kell csinálni a dolgokat. A Bibliában Mikeás 6:8-ban az olvasható: „Megjelentette néked, oh, ember, mi légyen a jó, és mit kíván az Úr tetőled! Csak azt, hogy igazságot cselekedjél, szeresd az irgalmasságot, és hogy alázatosan járj a te Isteneddel”. Mi a teendő? Az, hogy rendezzük dolgainkat. Legyünk képesek olyan életet élni, amelyben lépésről, lépésre leválasztjuk magunkról az evilági dolgokat, azokat, amelyből meg kell szabadulni, hogy ténylegesen boldog, kiegyensúlyozott életet lehessen élni. Erre sikerült Somody Imrének rátalálnia. Feleségével, Somody Helgával tíz éve a veresegyházi egyházközösség tagja.

Módosítás: (2014. május 23. péntek, 09:30)