Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 103 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Eredményes bál a Nyitnikék Óvoda javára

alt

 

Sikeres jótékonysági bált rendezett március 15-én az Összefogás – 2119 Egyesület a Pekáry-kastélyban.
A nagyszámú résztvevő belépőjegyének megvásárlásával és más támogatási lehetőségek kihasználásával a Nyitnikék Óvoda játszóudvarának fejlesztéséhez járult hozzá.
Az est fővédnöke dr. Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke volt.
Köszöntőjében Szöllősi Ferenc polgármester az összefogás fontosságára és erejére emlékeztetett, amely nemcsak egy nemzet felvirágoztatásának elengedhetetlen kelléke, hanem a kisebb közösségeknek értéknövelő jellemzője. Olyannak, mint az Összefogás – 2119 Egyesület, s az általa megszervezett jótékonysági bál, amelynek résztvevői úgy érkeztek meg az egyesület rendezvényére március idusán, hogy tudták, a bevétel egy gyermekintézmény fejlesztését szolgálja.

 

alt

Az ötletgazdák, az Összefogás – 2119 Egyesület tagjai a bál fővédnökével

 

Szöllősi Ferenc, aki az Összefogás – 2119 Egyesület elnöke is egyben, köszönetet mondott a résztvevőknek, akik támogatásukkal kipótolták az önkormányzat pénzét e konkrét fejlesztés megvalósításában. Köszönetet mondott továbbá azoknak az önkénteseknek, akik heteken keresztül dolgoztak azért, hogy a bál résztvevői jól érezzék magukat. A polgármester kiszólította a közönség elé az egyesület alapítóit. Azokat az embereket, akik a jótékonysági bál ötletét kitalálták és a megvalósításhoz hathatós segítséget nyújtottak. 
Szűcs Lajos a bál megnyitása előtt a mikrofonhoz kérte Tűhegyi Ilonát, a Nyitnikék Óvoda vezetőjét, és átnyújtotta neki a játszótér fejlesztéséhez hozott adományát, 50 ezer forintot, egyben mindenkit arra bíztatott, hogy lehetőségükhöz mérten segítsenek azok is, akik addig még nem tették.
Szűcs Lajos magával hozta továbbá azt a Bizonyságlevelet, amely tanúsítja, hogy Pécelnek nincs tartozása, azt február 28-ig – az ország valamennyi eladósodott önkormányzatához hasonlóan – az állam átvállalta helyette. A Bizonyságlevelet Orbán Viktor miniszterelnök küldte, és a Pest Megyei Közgyűlés elnöke adta át Szöllősi Ferenc polgármesternek.
A műsorban fellépett a Sens Dance Táncegyüttes, a DuDance Tánccsoport, Danis Zoltán Elvis imitátor, Orosz György humorista, Hevesi Tamás táncdalénekes.

alt

Dr. Szűcs Lajos átnyújtja az adományát Tűhegyi Ilonának, a Nyitnikék Óvoda vezetőjének

 

alt

Pécelnek nincs több adóssága, az állam átvállalta. A Bizonyságlevelet Orbán Viktor miniszterelnök küldte, dr. Szűcs Lajos adta át Szöllősi Ferenc polgármesternek

alt

A Sens Dance Tánccsoport bemutatója

Módosítás: (2014. március 18. kedd, 16:48)