Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 129 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Szűcs Lajos: a Maglódi út martaszfaltjából is épülhetnek új utcaburkolatok Pécelen

alt

Az őszi nagy közút-rehabilitációs munkálatok után heteken belül kezdődik a Maglódi út felújítása is – jelentette be tegnap Tóthné Szentandrássy Csilla önkormányzati képviselő lakossági fórumán dr. Szűcs Lajos, a Pest Megyeri Közgyűlés elnöke, a város országgyűlési képviselőjelöltje. Utalt rá, örömmel tapasztalja, hogy a péceliek milyen felelősséggel használják az őszi útfelújításokból származó, és Szűcs Lajos közreműködésével a városban tarthatott martaszfaltot, amelyből számos utca újulhat meg településszerte. Jelenleg is folyamatosan zajlanak az önkormányzat által meghirdetett útépítési akcióhoz kapcsolódó lakossági fórumok. Ilyen volt a tegnap esti is. A lakossági fórumokon a műszaki és pénzügyi kérdések tisztázása után a lakók nagy többsége dönt az önrész vállalásával megvalósuló beruházás támogatása mellett.

alt

Szűcs Lajos beszél a lakossági fórumon. Jó híreket hozott!

Szűcs Lajos bejelentette, hogy a Maglódi út felújításából kinyert martaszfalt is a településen maradhat, amiből további utcák kaphatnak szilárd burkolatot. Hangsúlyozta továbbá, hogy az útfelújítás mellett várhatóan megújul a buszforduló, illetve a katolikus iskola előtti parkoló is.
A lakossági fórumon részt vevő Szöllősi Ferenc polgármester beszédében aláhúzta, hogy a saját tevékenységéről a fórumon rendkívül szerényen nyilatkozó Szűcs Lajos munkája a polgármesteri székből nagyon erősen érezhető. Utalt az adósságkonszolidációs eljárásban kifejtett tevékenységére, amely révén idén márciusra jutott el odáig a város, hogy egy fillér adóssággal nem rendelkezik, így annak terheit sem kell magán hordoznia, aminek Pécel látja hasznát. A Maglódi út martaszfalt-felhasználási lehetősége pedig szintén nagy adomány, egybeesik a péceliek törekvésével, akik a legtöbb helyen önerőt is szívesen áldoznak azért, hogy jó utat kapjon az utcájuk, hogy fejlődjön, szépüljön a környezetük. Ahogy dr. Szűcs Lajos fogalmazott, ezt a munkát csak a péceli lakossággal közösen, fáradságot nem ismerő polgármesteri, képviselői koordinációval lehet ilyen sikeresen végezni.


alt

Szöllősi Ferenc polgármester nagyra értékelte Szűcs Lajos Pécelnek nyújtott segítségét

Módosítás: (2014. március 07. péntek, 07:28)