Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 116 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Balog Ádám MNB alelnök hosszú távon szeretne családjával Pécelen élni

alt

Balog Ádám

Környezetünkben, Pécel Kelő lakóparkjában él feleségével és három gyermekével dr. Balog Ádám, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke. Éppen a minap hozta meg a család stratégiai döntését, hosszú távon is Pécelen szeretnének élni.

 

Közel a fővárosi munkahelyekhez, mégis csendes, jó levegőjű lakókörnyezetben, távol a nagyváros zajától. A közgazdász és jogász diplomával is rendelkező alelnök alapvetően a szerencse számlájára írja, hogy fiatalon a Magyar Nemzeti Bank alelnöke lehetett. Véleménye szerint kinevezéséhez a legnagyobb lökést a Matolcsy György vezette Nemzetgazdasági Minisztériumban eltöltött három esztendő adhatta, ahol szakmai teljesítményével szolgálhatott rá a miniszterből a jegybank élére vele egyidőben kinevezett Matolcsy bizalmára. A katolikus Balog Ádám vallja, hite segíti abban, hogy reggelente munkához lásson; higgyen benne: a jegybank által vezérelt monetáris politika – nehezen érzékelhető hétköznapi hatásai ellenére – segíti a társadalom boldogulását. Szűkebb környezete, Pécel fejlődését örömmel tapasztalja. S bár érthetően tartózkodik politikai nyilatkozat tételétől, de annyit megemlített: nem tud rosszat mondani a városvezetés munkájáról. Aláhúzta, optimistán tekint Magyarország következő tíz évére, s a hazai gazdaság bővül, az Pécel fejlődése számára is sok előnnyel járhat. 
Tekintsék meg a dr. Balog Ádámmal készült beszélgetésünket.

Módosítás: (2014. február 24. hétfő, 14:30)