Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 159 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Sikeres Közmeghallgatás a Szemere Iskolában

Szöllősi Ferenc polgármester beszámolójával kezdődött a tegnap esti Közmeghallgatás Pécelen, a PIOK Szemere Pál Általános Iskola aulájában. A résztvevők minden kérdésére – ha nem igényelt a konkrét eset alapos utánajárást – azonnal választ kaptak, illetve, elsősorban a rendőrség számára megfogalmazott felvetések tekintetében a későbbiekben, írásban kapják meg a feleletet. Az eseményen megjelentek a képviselő-testület tagjai, a Polgármesteri Hivatal vezető munkatársai is.

alt

Szöllősi Ferenc polgármester beszámolóját tartja. Mellette dr. Kovács Ágnes jegyző és Fazekas Barna alpolgármester, illetve a képviselő-testület tagjai.

A Pécel elmúlt egy esztendejének fontos történéseit, örömeit és gondjait átfogó tanácskozáson megszólaltak a település közbiztonságáért felelős vezetők is. Tóth Ferenc rendőr főhadnagy, péceli őrsparancsnok csökkenő regisztrált bűncselekményszámról adhatott tájékoztatást. Hajnal József, a közterület-felügyelet vezetője a szervezet tevékenységét ismertette jelezve, milyen jogszabályi felhatalmazás alapján járnak el, munkájuk hogyan egészítik ki a rendőrség tevékenységét.
Fazekas Barna alpolgármester az útépítéssel, s más fejlesztésekkel kapcsolatos lakossági észrevételekre reagált, Csúzi István irodavezető a közfoglalkoztatás részleteiről adott tájékoztatást. Podmaniczki József képviselő, a városfejlesztési, mezőgazdasági és környezetvédelmi bizottság elnöke a buszközlekedésben várható, a lakosság javát szolgáló változásokról beszélt, illetve ismertette a várható fejlesztések és a jövő évi költségvetés összefüggéseit a jelenlegi ismeretek alapján.
A tartalmas, tényszerű tanácskozások senkiben nem maradt kérdés, mindenki megkapta a szakszerű tájékoztatást a felvetésére.
A részleteket tekintsék meg videó-összefoglalónkban.

Módosítás: (2013. november 19. kedd, 11:50)