Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 107 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Zsúfolt ház az Ossó János Fúvószenekar szombati koncertjén

Kis túlzással még a csilláron is lógtak az érdeklődők tegnap este, amikor az Ossó János Fúvószenekar hagyományos novemberi koncertje zajlott a PIOK Szemere Pál Általános Iskola aulájában. Alapító karnagyuk iránti tiszteletből az Ossó János nevet egy évvel a karnagy halála előtt, 2008-ban, az őszi ünnepi koncert alkalmával vette fel a zenekar. A fennállásának 20. évfordulóját ünneplő együttes november 16-án is gondoskodott a fergeteges hangulatról.

alt

Telt ház a Szemere Iskola aulájában

Vezényelt Fejes István, aki négy éve áll a zenekar élén. Vezetésével számos koncerten vettek már részt. Repertoárjuk az opera parafrázisoktól kezdve, a magyar dalokon és indulókon át, egészen a filmslágerekig és a könnyűzenéig terjed. A zenekar tagjainak nagy része dolgozó diplomás felnőtt, akik a zeneiskola valamennyi lehetséges évfolyamát elvégezve maradtak hűséges „öregei” a zenekarnak. Többen felsőoktatásban vesznek részt, és természetesen vannak szép számmal jelenlegi zeneiskolások is.
A minden képzeletet felülmúló érkelődés, a hatalmas taps nemcsak azt jelezte, hogy a közönségnek nagyon tetszett a produkció, hanem azt is, hogy a péceliek szívből szeretik fúvószenekarukat, és rendkívüli módon büszkék rá!
Méltán és okkal! – tehetjük hozzá, érezve, a minősítés nem jelent a szerkesztőségtől nagy kockázatvállalást.

alt

A zenekar egy csoportja - madártávlatból

Módosítás: (2013. november 22. péntek, 10:51)